Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvezda bi sad Nikolova?
Crvena zvezda u januaru nikako da dovede pojačanje na mestu štopera, a nova želja “crveno-belih” je Plamen Nikolov iz bugarskog Liteksa, piše Žurnal.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=27&nav_id=488681
Kad sam video naslov pomislih da hoce bugarskog bebeta da dovedu.![]()
Na Višoj trenerskoj školi je bio i pre nego što je došao u Zvezdu.Ne piše kada je počeo.
@Splatt91
Mora da si neizmerno srećan što umesto sa Juventusom igramo pripremnu utakmicu sa Borcem?!
Imate vi vaša sr*nja koja se ovih dana razbuktavaju,pa probajte malo da se skoncentrišete na te probleme![]()
Pa kako. Hranim se obmana Lukica i Adzica a posebno Zvezdinim problemima. Svaki put kad vidim losu vest za vas, osetim neki neobicno topao osecaj tu pored srca. Mozda je to onaj suljpa sto sam jeo pre neki dan?
Jedan prijateljski savet za sve Glodare koji leshinare ovom temom:
Pobeg'o vam je Moreira, bolje ga navatajte ili ce i titula da vam utekne !
Pobeg'o vam je Moreira, bolje ga navatajte ili ce i titula da vam utekne !
Evo čitam kako Prosinečki hvali Lazovića i Mijajilovića.
Nadam se da će se neko napokon smilovati i Lazoviću dati veću minutažu.
Za sve cigose, ne brinite vi za Moreiru bolje pojacajte odbranu i angazujte nekog krojaca jer smo pojacali napad a to znaci da cemo vam busiti mrezu ove godine.
pfffffff.. realno bez Moa ste kurton! Ne znam samo kako zamishljash da ce bez Moa lopte stizati do napadacha? Da nece ovaj srchani bolesnik shto ste ga doveli sam sa loptom da pretrchi ceo teren svaku tekmu?!?! Hoce hoce