ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.sportal.rs/news.php?id=44273
Voleo bi da ga vidim u Zvezdinom dresu...Vecini mladih koji odu u neke strane klubove po zeljama mamice i tatice je zivotna zelja da obuku crveno-beli dres i istrce na teren prepune Marakane, i to bi uradili za dzabe,za razliku od ostalih "zvezdica"....
"Moj zivotni san je bio obuci crveno-beli dres,istrcati na teren prepune Marakane i postici gol,jedini san koji nisam ispunio je da odem do severne tribine i da se ne vratim"- Nemanja Vidic posle osvajanja Lige Sampiona sa Mancesterom.

Poslednja izmena:
Žuti diplomirao
00044328.jpg

Robert Prosinečki, trener fudbalera Crvene zvezde, diplomirao je na Višoj trenerskoj školi u Zagrebu i time stekao bitan preduslov za dobijanje PRO licence, neophodne za sedenje na klupi srpskog vicešampiona.

Sada čelnici FSH imaju dva načina da pomognu Prosinečkom da se domogne PRO licence - da mu što pre omoguće upis na kurs za tu diplomu ili da naprave presedan i poklone Žutom PRO licencu, kao što su Holanđani svojevremeno to uradili sa Gulitom, Rajkardom i Van Bastenom.

Inače, Robert Prosinečki u kratkoj izjavi za Press poručio je da je ubeđen da će u ekspresnom roku upisati Fudbalsku akademiju pri HNS-u.

- Tačno je da sam od petka diplomac Više trenerske škole. Tema je bila napadačka igra u sistemu 4-3-3. Sve što je bilo do mene ja sam uradio, sada mi ostaje da samo sačekam upis na Fudbalsku akademiju - poručio je Prosinečki, koji je popodne proveo u krugu porodice.

Međutim, direktor trenerske škole Fudbalskog saveza Hrvatske Vatrosav Mihačić poručio je da Robert Prosinečki i dalje ne može zvanično da obavlja funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

- Istina je da je Robert Prosinečki diplomirao, ali to nije promenilo situaciju. Sa tom diplomom on može samo da bude pomoćni trener u Dinamu ili Crvenoj zvezdi. Dobro je što je Robert položio, ali sada treba da sačeka sednicu izvršnog odbora našeg saveza kako bi mu bio omogućen upis na odgovarajući kurs. Problem je što niko ne zna kada će ta sednica biti održana, jer su ovde u Zagrebu neka previranja. Dobra stvar za Robija je što može da dođe do dogovora između našeg i vašeg saveza - poručio je Mihačić, a prenosi Press.

Izvor: ekstrapouzdani Sportal.rs

Sta sam rekao? Sredice se sve za diplomu...Ona nikada nije bila problem...

Poslednja izmena:
Na Višoj trenerskoj školi je bio i pre nego što je došao u Zvezdu.Ne piše kada je počeo.

Ta vest je u svim novinama. I ja imam visu skolu a do fakultetske diplome me deli mozda 20-tak ispita. Svaka cast Zutom sto je polozio toliko ispita za nekoliko nedelja, on je zaebo i Seselja. Inace i sa tim tzv. faxom koji je kobajagi zavrsio nema pro licencu za trenere.

Poslednja izmena od moderatora:
@Splatt91
Mora da si neizmerno srećan što umesto sa Juventusom igramo pripremnu utakmicu sa Borcem?!
Imate vi vaša sr*nja koja se ovih dana razbuktavaju,pa probajte malo da se skoncentrišete na te probleme :ok:

Pa kako. Hranim se obmana Lukica i Adzica a posebno Zvezdinim problemima. Svaki put kad vidim losu vest za vas, osetim neki neobicno topao osecaj tu pored srca. Mozda je to onaj suljpa sto sam jeo pre neki dan?

Poslednja izmena:
Za sve cigose, ne brinite vi za Moreiru bolje pojacajte odbranu i angazujte nekog krojaca jer smo pojacali napad a to znaci da cemo vam busiti mrezu ove godine.

pfffffff.. realno bez Moa ste kurton! Ne znam samo kako zamishljash da ce bez Moa lopte stizati do napadacha? Da nece ovaj srchani bolesnik shto ste ga doveli sam sa loptom da pretrchi ceo teren svaku tekmu?!?! Hoce hoce

pfffffff.. realno bez Moa ste kurton! Ne znam samo kako zamishljash da ce bez Moa lopte stizati do napadacha? Da nece ovaj srchani bolesnik shto ste ga doveli sam sa loptom da pretrchi ceo teren svaku tekmu?!?! Hoce hoce

Realno vi i da imate Moa bili bi ste kurton a ovako da i ne pricam. Inace samo Moreira zna da sutne loptu ovi ostali nemaju noge... Kao sto rekoh nista ne brini ti za nas, bolje posalji sms za krpljenje mreze na marakani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back