ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iako smo u drugom poluvremenu razbili Slobodu ipak sveukupno nisam zadovoljan kako smo igrali.Ninkov me je juče nervirao kao nikad do sada.Toliko je kočio naš napad da me je bukvalno par puta naterao da iskočim iz sopstvene kože.U odbrani duva promaja da to nije normalno.Mnogo su se vukli u prvom poluvremenu i imali smo sreće što to Sloboda nije iskoristila.
Jedino što mi se sviđa kod nas je to što niko od naših (za razliku od komšija) ne pravi neku pobedničku atmosferu za derbi sa parolom "idemo tamo po titulu" ili "daćemo im barem3,4 komada".
Kada se samo setim u kakvim smo g*vnima bili od početka kvalifikacija za Ligu Evrope pa do dolaska Robija,ovo je sada ogroman uspeh i eto čak kada se niko nije nadao možemo i do titule.
Neka samo odigraju onako kako samo oni znaju da igraju kada je najteže (tokom drugom dela prvenstva) i možemo se nadati pobedi.Kažem "nadati" jer ne verujem da komšije mogu 2 puta zaredom da odigraju onako kukavički kao na zadnjem.Neka bude šta bude,ja sam i do sada prezadovoljan sa ovim našim učinkom.

ja se ne mogu složiti, igra jeste bila svakakva pogotovo prvo poluvreme, ali pogledaj tim koji je igrao, budi siguran da će u derbiju izaći naša 4-orka koja je po kvalitetu daleko najjača. ja se ne sećam da smo ijednu utakmicu odigrali u formaciji Ninkov,Vilotić,Adi,Tošić jer je uvek neko bio povređen ili slučaj Adi.
ja jednostavno ne vidim kako će Partizan da parira Zvezdi, oni su previše istrošeni jer ilić je premoren i ne može sam, Petrović previše defanzivan i jedina bitna karika je koliko u ovom trenutku može Vukić, ako njega zaustavimo komšije su gotove,
Partizan jednostavno nema čime da iznenadi Zvezdu, dok niko sem Robija nezna kako će izgledati naš manevar.

Evandro,Kadu,Isah ili Lazović,Mićko od starta. takođe napad su sigurni Borha i Kaluđerović ali da li će poćeti Koroman ili Jevtić? kako god bilo ko ne počne uće kao zamena, mi ostajemo na istoj taktici a imamo svežinu koju oni nemaju, oni nemaju zamenu za Vukića, ako igra Lola, Babović ili Meda oni moraju menjat formaciju. previše trčanja a ako Zvezda nametne žestok tempo što očekujem oni ga ne mogu ispratit.

Partizan neće napast ma šta oni pričali, svesni su da je Zvezda u velikom naletu i da moraju umrtvit utakmicu ako žele ne izgubit, jedino je pitanje kolko će nam trebat da zabijemo

ja davno rekoh, da Zvezda dugo nije imala takvog majstora, po meni još od Ramba. Svidelo se to nama ili ne bez Koromana a naročito Borhe naš manevar nije toliko opasan. Borha maši za medalju ali osvaja mnogo prostora i posle gola se videlo koliko je napaljen da uzmemo titulu...
Ninkov treba da ide ako bude ponude koja se ne odbija baš zbog njega samog, da čovek uzme pare a na toj poziciji da igra Mikić.
mislim da smo odmorili igrače za derbi što je bio glavni cilj pored pobede. čim su ušli starteri za derbi, igrali su solidan fudbal. ovog puta se Topalovići neće izvuć, dolazimo po titulu!

Borha ce njima da zadaje najvece probleme u Subotu jer nema ko njemu da uzme loptu. Mnogo je jak i odlicno se gradi, daje upotrebljive lopte jos da namesti nisanske sprave to bi bila igracina!

Јбт не разумем вас...тај исти Борха је до ове утакмице био највећи промашај,човек је машио шансе које је теже омашити него погодити(можда кривац за испадање из купа) а сад се ту кунете у њега...Лазовић,Борха,Паја,Калуђер,манКоро кључни играчи.

Poslednja izmena:
Цигани па ви сте још оптимисти да ћете их победити хахахахаахаххаха...
Mi ne mislimo da cemo pobediti,mi znamo da cemo dati bar tri komada.Ono sto me raduje,to je jedna svakako drugacija igra,od onih koje smo imali prilike gledati zadnjih godina.Bilo je totalno bez ideje,a ovo danas je cuvanje lopte kod sebe i poigravanje sa protivnicima..Realizacija je pitanje vremena,kada ce samo biti pitanje koliko cemo dati minimum,dva-tri ili cetiri komada.Zvezda je danas ubedljivo najjaci tim kod nas,a mozda i u ex-yu.Najlepsi fudbal,Zuti je doneo prave promene i on je za ovu sezonu najveci dobitak.

Poslednja izmena od moderatora:
Mi ne mislimo da cemo pobediti,mi znamo da cemo dati bar tri komada.Ono sto me raduje,to je jedna svakako drugacija igra,od onih koje smo imali prilike gledati zadnjih godina.Bilo je totalno bez ideje,a ovo danas je cuvanje lopte kod sebe i poigravanje sa protivnicima..Realizacija je pitanje vremena,kada ce samo biti pitanje koliko cemo dati minimum,dva-tri ili cetiri komada.Zvezda je danas ubedljivo najjaci tim kod nas,a mozda i u ex-yu.Najlepsi fudbal,Zuti je doneo prave promene i on je za ovu sezonu najveci dobitak.
Istinu zboris,samo mani se komsija..

ekipa koja treba da igra protiv partizana je ona ista koja je igrala protiv slobode vecinu drugog poluvremena. Samo mesto cosica treba da igra vilotic i mozda isah umesto mijailovica. Svaka cast slobodi na utakmici, prva ekipa koja nije igrala bunker i nezasluzeno su izgubili ovako ubedljivo. Jako mi smrdi derbi na podelu bodova uz dosta postignutih golova, ali ...

Poigravanje sa Smederevom i Cukarickim nije isto kao i igra protiv Partizana ne zaboravi to. I kako zamisljas da nam date 3 komada? Koji su ti igraci u Zvezdi sposobni za tako nesto? Na proslom derbiju ste jedva uvalili jedan i to nepreciznim sutom Borhe koji je sutirao direktno na gol a ispao je centarsut.
Najjaci tim u ex-yu? :) Ma jok najjaci na planeti bre.

Јбт не разумем вас...тај исти Борха је до ове утакмице био највећи промашај,човек је машио шансе које је теже омашити него погодити(можда кривац за испадање из купа) а сад се ту кунете у њега...Лазовић,Борха,Паја,Калуђер,манКоро кључни играчи.

Jel na derbiju asistirao Kaludjerovicu Borha? Jel protiv Slobode namestio dva gola? Pitaj Robija sta misli o ucinku Borhe. Nije samo gol mjerilo necijeg ucinka. Covek drzi loptu na 30 metara od vaseg gola ne mozete mu je uzeti to je njegov kvalitet. Iz takvih situacija lako se moze stvoriti sansa za gol. Da je los igrac ne bi ni ulazio tako lako u sanse.

Ko kaze da Borha ne valja taj nema pojma o fudbalu,covek je za nase prostore odlican igrac,a koliko ce napraviti ukarijeri zavisi od njega,ima sam 22 godine! ;)

Po meni je bolje da Tosic odigra stpopera a Adi levog beka,Tosic kao stoper odlican a kao bek sve toplo-hladno,dok Adi sta god da igra odigra uvek odlicno,plus je Adi brzi,a Tosic visi,tako da po prirodi bi im to i bile pozicije. ;) Ninkov,Vilota,Tosic,Adi-Mijajlovic,Isah,Evandro-Lazovic,Borha-Kaludjer...

Проблем са Тошићем на штоперу је што и даље иде напред као да је бек.

Po meni je bolje da Tosic odigra stpopera a Adi levog beka,Tosic kao stoper odlican a kao bek sve toplo-hladno,dok Adi sta god da igra odigra uvek odlicno,plus je Adi brzi,a Tosic visi,tako da po prirodi bi im to i bile pozicije. ;) Ninkov,Vilota,Tosic,Adi-Mijajlovic,Isah,Evandro-Lazovic,Borha-Kaludjer...

Bez Isaha,molim vas..Na kup derbiju nije dva pasa vezao..Nego,manite se menadzerisanja..Sacekajmo sutra utakmicu,pa se onda igrajmo trenera...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back