gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
Iako smo u drugom poluvremenu razbili Slobodu ipak sveukupno nisam zadovoljan kako smo igrali.Ninkov me je juče nervirao kao nikad do sada.Toliko je kočio naš napad da me je bukvalno par puta naterao da iskočim iz sopstvene kože.U odbrani duva promaja da to nije normalno.Mnogo su se vukli u prvom poluvremenu i imali smo sreće što to Sloboda nije iskoristila.
Jedino što mi se sviđa kod nas je to što niko od naših (za razliku od komšija) ne pravi neku pobedničku atmosferu za derbi sa parolom "idemo tamo po titulu" ili "daćemo im barem3,4 komada".
Kada se samo setim u kakvim smo g*vnima bili od početka kvalifikacija za Ligu Evrope pa do dolaska Robija,ovo je sada ogroman uspeh i eto čak kada se niko nije nadao možemo i do titule.
Neka samo odigraju onako kako samo oni znaju da igraju kada je najteže (tokom drugom dela prvenstva) i možemo se nadati pobedi.Kažem "nadati" jer ne verujem da komšije mogu 2 puta zaredom da odigraju onako kukavički kao na zadnjem.Neka bude šta bude,ja sam i do sada prezadovoljan sa ovim našim učinkom.
ja se ne mogu složiti, igra jeste bila svakakva pogotovo prvo poluvreme, ali pogledaj tim koji je igrao, budi siguran da će u derbiju izaći naša 4-orka koja je po kvalitetu daleko najjača. ja se ne sećam da smo ijednu utakmicu odigrali u formaciji Ninkov,Vilotić,Adi,Tošić jer je uvek neko bio povređen ili slučaj Adi.
ja jednostavno ne vidim kako će Partizan da parira Zvezdi, oni su previše istrošeni jer ilić je premoren i ne može sam, Petrović previše defanzivan i jedina bitna karika je koliko u ovom trenutku može Vukić, ako njega zaustavimo komšije su gotove,
Partizan jednostavno nema čime da iznenadi Zvezdu, dok niko sem Robija nezna kako će izgledati naš manevar.
Evandro,Kadu,Isah ili Lazović,Mićko od starta. takođe napad su sigurni Borha i Kaluđerović ali da li će poćeti Koroman ili Jevtić? kako god bilo ko ne počne uće kao zamena, mi ostajemo na istoj taktici a imamo svežinu koju oni nemaju, oni nemaju zamenu za Vukića, ako igra Lola, Babović ili Meda oni moraju menjat formaciju. previše trčanja a ako Zvezda nametne žestok tempo što očekujem oni ga ne mogu ispratit.
Partizan neće napast ma šta oni pričali, svesni su da je Zvezda u velikom naletu i da moraju umrtvit utakmicu ako žele ne izgubit, jedino je pitanje kolko će nam trebat da zabijemo
Ma jok najjaci na planeti bre.