prlee
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Ovom rečenicom se sebe diskreditovao za bilo kakvu dalju raspravu na temu fudbala...
Zašto? ti si mi pa neki argumetovani stručnjak sa diplomom?
rekao sam istinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovom rečenicom se sebe diskreditovao za bilo kakvu dalju raspravu na temu fudbala...
Znači po tebi je čovek koji je osvojio izgubljenu titulu sa nizom od 7 pobeda, uveo Partizan u LŠ, pa potom sledeće godine osvojio duplu krunu i razvaljivao u derbijima - debil?
Titula od prosle sezone vam je vise Lukiceva i Kratkova zasluga, nego stanojeva.![]()
ako si ti zadovoljan onda smo mi GROBARI prezadovoljni-daj nelupaj vise
Titula od prosle sezone vam je vise Lukiceva i Kratkova zasluga, nego stanojeva.![]()
Bice na televiziji Vojvodine sigurno,za RTS je nesigurno zbog tenisa..Igra tatin sin posle Federera i Vavrinke,pa je tesan termin..Jel ima prenos velikog derbija kola?Sta se ocekuje od ove utakmice? Bleda partija kao u zadnja dva kola ili napokon otreznjenje, pobeda i polazak iz drugog kola kupa UEFA.
Bice na televiziji Vojvodine sigurno,za RTS je nesigurno zbog tenisa..Igra tatin sin posle Federera i Vavrinke,pa je tesan termin..
Bice na televiziji Vojvodine sigurno,za RTS je nesigurno zbog tenisa..Igra tatin sin posle Federera i Vavrinke,pa je tesan termin..
E vala su smorili vise sa tim tenisom
Do pre 5-6 godina Srbi su za reket mislili da je neka vrsta tiganja,a sad svi toboze prate tenis i "razumeju" se u njega...![]()
mislio sam da ce ovaj tim da rutinski izgubi protiv vose ali sam se na srecu prevario. Svaka cast prosineckom i igracima na prikazanoj partiji, jer ovo je njihov maximum. Tesko da bi vosa ili partizan i bili u konkurenciji za titulu da su imali povredjenih kao zvezda a za adija da ne pricam.
Sto se tice ovih sto kazu da posle barija nije bilo dobrog fudbala ne mogu se ni najmanje sloziti sa tim. Zvezda je do pixijeve rasprodaje uvek imala tim za ligu sampiona ali ih je splet nesretnih okolnosti(tj. najtezih mogucih protivnika) udaljio od tog cilja. Ne sumnjam da bi zvezda da ove godine igra kvalifikacije za LS izvukla Arsenal.
Titula je izgubljena u derbiju, koji se nije smeo izgubiti.