ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momci sutra ko moze pravac NS... da obelezimo slavne dane nase proslosti -

--------------------

& za kraj, sad nam je ortak ispricao vic dok smo jadikovali nad sudbinom nase love i Man Junajteda... ne znam dal je bio...

...kaze, smak sveta i prezivela 4 coveka...

... Putin, Rusi ga sklonili u neki rudnik 4 km pod zemljom....

... Obama, ameri ga sklonili u neki bunker 4 km pod zemljom...

... Pipo Inzagi jer ga je
usralo :hahaha:

... & Tole Karadzic, jer je
sve namestio :per::rotf::klap:

BRAĆO DELIJE,SREĆAN NAM JUBILEJ

bari-91.jpg

mislio sam da ce ovaj tim da rutinski izgubi protiv vose ali sam se na srecu prevario. Svaka cast prosineckom i igracima na prikazanoj partiji, jer ovo je njihov maximum. Tesko da bi vosa ili partizan i bili u konkurenciji za titulu da su imali povredjenih kao zvezda a za adija da ne pricam.
Sto se tice ovih sto kazu da posle barija nije bilo dobrog fudbala ne mogu se ni najmanje sloziti sa tim. Zvezda je do pixijeve rasprodaje uvek imala tim za ligu sampiona ali ih je splet nesretnih okolnosti(tj. najtezih mogucih protivnika) udaljio od tog cilja. Ne sumnjam da bi zvezda da ove godine igra kvalifikacije za LS izvukla Arsenal :).
Titula je izgubljena u derbiju, koji se nije smeo izgubiti.

mislio sam da ce ovaj tim da rutinski izgubi protiv vose ali sam se na srecu prevario. Svaka cast prosineckom i igracima na prikazanoj partiji, jer ovo je njihov maximum. Tesko da bi vosa ili partizan i bili u konkurenciji za titulu da su imali povredjenih kao zvezda a za adija da ne pricam.
Sto se tice ovih sto kazu da posle barija nije bilo dobrog fudbala ne mogu se ni najmanje sloziti sa tim. Zvezda je do pixijeve rasprodaje uvek imala tim za ligu sampiona ali ih je splet nesretnih okolnosti(tj. najtezih mogucih protivnika) udaljio od tog cilja. Ne sumnjam da bi zvezda da ove godine igra kvalifikacije za LS izvukla Arsenal :).
Titula je izgubljena u derbiju, koji se nije smeo izgubiti.

Nije bas da ste izvlacili najjace protivnike. Imali ste lepu priliku protiv Dinama iz Kijeva ali ste je uprskali.

Moje vidjenje:

Ostvaren je mali napredak u odnosu na proslu sezonu, bez obzira sto smo zavrsili bez trofeja.
Najvise su odlucili porazi u derbijima, zatim trener amater u prvom delu i rano ispadanje iz Evrope, sto je dosta uticalo na atmosferu u klubu. Pozitivna stvar je preporod igre u drugoj polusezoni(narocito u derbijima), i pobeda u derbiju posle duzeg vremena. Po meni, Prosinecki je opravdao je poverenje i treba mu ponuditi bolji ugovor, i dati mu samostalnost da radi kako misli da je najbolje. Takodje bi mu trebalo ispuniti zelje sto se tice pojacanja, jer imaju oni sigurno kintu da dovedu Salatu, cim mogu po Brazilu da kupuju.
Glavni cilj za sledecu sezonu: Plasman u grupe LE. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back