FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde Kunta Kinte odskakutaj u ćošak i pokrij se po ušima!!!
Ako sam ja bio u dilu sa njima, onda si ti normalan što nažalost slabo da je slučaj!!! Tačno je da se ističeš u sopstvenom abnormalitetu što ti je uostalom jasno navedeno i ispod avatara!!!
Sindikat je na godišnjem odmoru jer su forumski diktatori FLUID I Charger odlepršali sa naše teme, a ne pada nam na pamet da se okupljamo na zevzečenje kojekakvih forumskih provokatorskih crva koji su zbunjeni svojom ulogom na forumu!!! Jednostavno ti i tebi slični niste interesantni da bi bili dostojni statusa predmeta sindikalne aktivnosti!!! Zato, brzo nazad u kućicu dok ti gazda nije skratio lanac i uvalio pomije!!!

Zapravo, a koji racq ti ovdje uopšte 'oćeš "grbav na planinu"???

Svaki Ilićev klon ima više individualnosti i autentičnosti od bataljona takvih kao što si ti!!!
Ajde sad kukavče, mećava sa teme!!

Jeko, miči ovog ursuza pa makar se i ja odmarao par dana!!!
Ako neko već 'oće da provocira na našoj temi, barem nek ima nešto mozga, a ne kao ovaj Kunta Kinte!!!
Kad je već reč o uvlačenju u dupe nešto se prisećam prenošenja PP poruka ovog dvoimenog onoj dvojici. Prisećam se da su sva trojica morali da napuste forum i nisu se pojavljivali par meseci pa im je palo na pamet da se ponovo vrate. A sećam se da je Fluid izjavio da su se njih trojica putem PP dogovorili da se vrate da zavedu red jer je forum postao, navodno, ruglo. I šta beše ponovo? Moderatori odoše sa funkcija zauvek a ovaj im se izvuče iz dupeta i dodje opet. Zato i ima dva imena jer jedna stvar u isto vreme ne može da bude u dva dupeta. Podelio se čovek da se ona dvojica ne uvrede.
Sindikat i klonovi! To je posebna priča. Dvoimeni zaboravlja da je sa članom sindikata Plesom sitnih demona igrao fudbal uživo. Da je Tab503, bio ovde moderator a sada je administrator. Da se Cvizda redovno pojavljuje.......a molim te, postavi mu zastavu pa neka prstom pokaže koji je od članova sindikata moj klon?
A što se tiče FLUIDa on je i sa mnom i sa Tabom bio i ostao drugar van foruma. U jeku "rata" imali smo vanforumske kontakte koji nisu od uticaja kada je u pitanju moje mišljenje o njemu. FLUID - i FLUID Grobar su dve potpuno različite osobe. Prvi je sasvim OK momak. Drugi je izgubljen u svojoj zaslepljenosti prema Partizanu.

Dvoimeni je bio i ostao izdajnik i poltron. Takvi u psihijatriji imaju definisano mesto i ime.

Njegov post upućen tebi psiholozi nazivaju autoprojekcija.

Poslednja izmena:
v.v.ilic:
Kad je već reč o uvlačenju u dupe nešto se prisećam prenošenja PP poruka ovog dvoimenog onoj dvojici.

Nazalost moram da te skinem sa ignore, jer je ta opcija veoma lose uradjena ovde.
Da sam ja "uvlakac", ja bih mu to iskopirao istog trenutka kad si mi poslao. Ali nisam! Iskopirao sam mu kad ste mi vise d.okurcili obojica sa podrivanjem foruma! Kazem ti, idi na neki drugi forum i radi ono sto si ovde radio. Banovali bi te u roku od odmah!

v.v.ilic:
Prisećam se da su sva trojica morali da napuste forum i nisu se pojavljivali par meseci pa im je palo na pamet da se ponovo vrate. A sećam se da je Fluid izjavio da su se njih trojica putem PP dogovorili da se vrate da zavedu red jer je forum postao, navodno, ruglo. I šta beše ponovo? Moderatori odoše sa funkcija zauvek a ovaj im se izvuče iz dupeta i dodje ponovo.

Lazes koliko si tezak! Nije nas bilo 3-4 dana, a vratili smo se zato sto smo na ovom forumu 50 puta duze od svih vas iz "sindikata", i zato sto smo ga mi podigli iz pepela pre 3-4 godine zajedno sa Plesom, Tabom, Techom, Elvinom, petrovicem, Alexom i mnogim drugim koji zbog vas dvojice vise ne dolaze ovde!

v.v.ilic:
Zato i ima dva imena jer jedna stvar u isto vreme ne može da bude u dva dupeta. Podelio se čovek da se ona dvojica ne uvrede.

Da li si ti normalan covek bre? Ko ima dva imena? :shock: Za razliku od tebe sve postove sam ostavio sa ovim nickom! S druge strane, ti sa tim v.v.ilic pravis sranja ovuda i vredjas FLUID-a a sa The Rolling Stones se cmaris FLUIDU!

v.v.ilic:
Dvoimeni zaboravlja da je sa članom sindikata Plesom sitnih demona igrao fudbal uživo. Da je Tab503, bio ovde moderator a sada je administrator.

Steta sto su u vasem "sindikatu".

postavi mu zastavu pa neka prstom pokaže koji je od članova sindikata moj klon?

The Rolling Stones, Mica07, Baltazar, okolo itd. Ko zna koliko ih jos imas...

A što se tiče FLUIDa on je i sa mnom i sa Tabom bio i ostao drugar van foruma. U jeku "rata" imali smo vanforumske kontakte koji nisu od uticaja kada je u pitanju moje mišljenje o njemu. FLUID - i FLUID Grobar su dve potpuno različite osobe. Prvi je sasvim OK momak. Drugi je izgubljen u svojoj zaslepljenosti prema Partizanu.

Sto si onda radio sve ono kad je postao moderator? Ponasao si se kao malo dete! sta ti je smetao kao moderator!? Zbog jedne provokativne poruke koju ti je obrisao otisao si sa foruma i poceo da brises sve postove koje si istavio ovde! :shock: Pogledaj samo na sta lice pojedine teme zbog tvojih hirova!

Dvoimeni je bio i ostao izdajnik i poltron. Takvi u psihijatriji imaju definisano mesto i ime.

I takvi kao ti imaju definisano ime u psihijatriji! A tu tvoju "autoprotekciju" koristis kad ne znas sta da kazes!

Poslednja izmena:
Hm bas je super kad se neko svadja a ja nisam umesan u to :mrgreen:
Pogotovu kada priča nešto što ne zna. Ja rekao Rainbowu da postavi sliku Sindikata da dotični pisatelj (da ne kažem pisac) vidi svoje izmišljotine.

The Rolling Stones, Mica07, Baltazar, okolo itd. Ko zna koliko ih jos imas...

Ovo dvoje crveno boldovanim nisu članovi sindikata. Postuju na jednoj sasvim drugoj temi. Podatke takve vrste je baš izvukao iz dupeta one dvojice.:hahaha: :hahaha: :hahaha:

A inače, ja se uopšte ne svadjam. Ja pričam sa nekim drugim. Ovaj utrčava na teren kao gledalac i remeti utakmicu. Nije njen sastavni deo. :rotf: :rotf: :rotf:

v.v.ilic:
Ovo dvoje crveno boldovanim nisu članovi sindikata. Postuju na jednoj sasvim drugoj temi.

Da da, a postovali su i na ovom legendarnom glasanju od prosle godine! Tad ovog "okolo" jos uvek nije bilo, a Baltazar nije postovao jer su svi znali ko je. Debelo si nadmasio onog JFRONT-a!

untitledor6.jpg

Podatke takve vrste je baš izvukao iz dupeta one dvojice.

Ja sam sa obojicom bio dobar i mnogo pre nego sto su postali moderatori. Da ih nisi oterao odavde to bi ti i potvrdili. Inace, evo jedan primer uvlacenja u dupe:

The Rolling Stones:
Pratio sam zucnu diskusiju oko ove teme. Nisam hteo da se mesam niti da se priklonim bilo kojoj strani. Medjutim, Fluidu moram da odam priznanje za veoma mudru i kompromisnu odluku.

Ne treba se svadjati!!! Za svaki problem postoji resenje.

Inace, pratim takodje crnogorske nastupe drzavnih reprezentacija u raznim sportovima. I vaterpolo i kosarku i ostala prvenstva koja igraju omladinci. Nesto cu vam i pokazati. Sada nemam mnogo vremena. Moram na Alijansu.
Pozz svima a narocito Fluidu.

http://forum.krstarica.com/threads/159319

Jao kako me nervirate....Jao, sta da vam radim? JAOOOOO! :mad: :lol: ...
Ja obrisem poruke, kad dodjem ponovo se stvore...Diskusiji/raspravi nikada kraja. :(

Sto se tice ovog oko glasanja za Ilica, nije tacno da je sam za sebe glasao preko klonova, niti da je dovlacio prijatelje sa (odakle vec znam gde).... Vecina je glasala za onu drugu opciju (kad smo kod toga sto nema mene tu? Gde li sam ja bila? :shock: ), a i kad bi se sada nesto slicno desilo (sto nece) opet bi vecina bila za Ilica. :)
Tako da Ilicu - you're stuck with us!

btw...
Kao sto rece Kimi, bilo bi lepo da se vratite na temu. Pustite stvari od pre godinu dana....

@ Jeka i Kimi

Nema potrebe da ja odgovaram na gornju provokaciju. Odgovorili ste vi umesto mene. Ni ja mu bolji odgovor ne bih umeo dati a da ostane u okviru pristojnosti.

Inače, što se tiče posta the Rolling Stonesa, Fluidu je odao priznanje za sasvim nešto drugo. Za otvaranje teme o crnogorskom fudbalu, baš zato da ne bih morao i za to da povlačim u igru Sindikat!:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Vama dvoma u lično ime iskreno čestitam na dobro vodjenom poslu koji obavljate. Tu i tamo se neko pojavi koji misli drugačije ali nije od uticaja na opšti dojam vašeg rada. Vaše primedbe, upozorenja i odluke su uvek odmerene i adekvatne.
Moram da napomenem da je Jeka i mene putem PP upozoravala na ponašanje kada joj se učinilo da preterujem pa nisam počeo da "skačem" i kritikujem njen rad. Kimija kraće poznajem ali nemam nikakvu zamerku ni na njegov način vodjenja ovog posla. Posao nije ni malo lak jer je usredsredjen na kontrolu ljudskog ponašanja a nas je svakojakih i nemoguće je uvek naći rešenje koje bi zadovoljilo svaku stranu.

Zato dva puta merite a jedanputa secite kada je u pitanju vaša ocena njihovog rada u slučaju da se nadjete pod njihovom lupom.

PS. Taba namerno nisam spomenuo jer je bio ravnopravni član Izvršnog Odbora Sindikata pa da se ne bi reklo da sam pristrasan.:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Kad je već reč o uvlačenju u dupe nešto se prisećam prenošenja PP poruka ovog dvoimenog onoj dvojici. Prisećam se da su sva trojica morali da napuste forum i nisu se pojavljivali par meseci pa im je palo na pamet da se ponovo vrate. A sećam se da je Fluid izjavio da su se njih trojica putem PP dogovorili da se vrate da zavedu red jer je forum postao, navodno, ruglo. I šta beše ponovo? Moderatori odoše sa funkcija zauvek a ovaj im se izvuče iz dupeta i dodje opet. Zato i ima dva imena jer jedna stvar u isto vreme ne može da bude u dva dupeta. Podelio se čovek da se ona dvojica ne uvrede.
Sindikat i klonovi! To je posebna priča. Dvoimeni zaboravlja da je sa članom sindikata Plesom sitnih demona igrao fudbal uživo. Da je Tab503, bio ovde moderator a sada je administrator. Da se Cvizda redovno pojavljuje.......a molim te, postavi mu zastavu pa neka prstom pokaže koji je od članova sindikata moj klon?

Da, da, tadašnji modovi bili otvorili temu koja samo njima pripada i u kojoj mogu bez posljedica da peru po drugima!!! Još (čaaak) na istoj su znali i da ostave kakav prostorčić za po kojeg njima poslušnog člana!!! Ono, u zonufa pridruže ga ponekad u svojim upozorenjima i prijetnjama ostalima na toj ekskluziv temi!!!!!! Lafo djeca se bila ufurala u naslov "povratak otpisanih" slične fore...:hahaha::hahaha::hahaha::klap:

@svi
Culi ste Ilica, dakle nema povlascenih. Prema svima sam se isto ponasam, ako mi se ucini da je neko preterao - upozorim,kaznim (zavisi od toga sta je napisano) i nadam se da ce se na tome zavrsiti. Nikom ovde nije drago da glumi nekog uterivaca reda ili da nekog banuje - tako da je to uvek bila zadnja solucija. Zato se i neke male "nepravilnosti" tolerisu kao npr: off topic (u odredjenim razmerama), prepiranje u granicama dobrog ukusa, neke stvari koje zabavljaju ostale (kao npr. Iliceve slike) itd...

@Ilic
Zasto moje ime nije napisano plavom bojom? :sad2:

Opet smo u off topic....C,c,c...Odrobijace me jomini ako slucajno navrati....
Brzo povratak na temu. :D
Dakle: Zvezda!

@svi
Culi ste Ilica, dakle nema povlascenih. Prema svima sam se isto ponasam, ako mi se ucini da je neko preterao - upozorim,kaznim (zavisi od toga sta je napisano) i nadam se da ce se na tome zavrsiti. Nikom ovde nije drago da glumi nekog uterivaca reda ili da nekog banuje - tako da je to uvek bila zadnja solucija. Zato se i neke male "nepravilnosti" tolerisu kao npr: off topic (u odredjenim razmerama), prepiranje u granicama dobrog ukusa, neke stvari koje zabavljaju ostale (kao npr. Iliceve slike) itd...

@Ilic
Zasto moje ime nije napisano plavom bojom? :sad2:

Opet smo u off topic....C,c,c...Odrobijace me jomini ako slucajno navrati....
Brzo povratak na temu. :D
Dakle: Zvezda!

Ne bih se slozio sa ovim jer se secas da si nas sve koji smo cinili navijacku temu,banovala i da su ostali fluid i serlok dva degena koja su u svakom postu *****la,sto njih nisi upozoravala ili banovala??Tada si isto bila pravicna kada si nas 10 banovala a njih dvojcu si stitila kao da su beli medvedi!!!!

ajmo sad ovako, cisto da bi videli da niko nema povlastice svaki post koji nema veze sa zvezdom (naravno fk-om) bice obrisan...
poz:bye:
S obzirom da su se stvari otele kontroli, svako ko ponovo direktno ili indirektno zapocne raspravu bice, osim sto ce mu post biti obrisan, kaznjen. A o kazni cu tek da razmislim. ( :D Ilicu ako sad ubacis neki komentar ili sliku u tvom stilu, ubicu te :D )

Lepo vam se Nislija smeje, i treba. Jer je ovo smesno. Prepucavate se tu kao neka deca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back