nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
Ponosu ja necu da vredjam vas niti imam nameru ja samo govorim cinjenicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čime se ti baviš sačuvaj Bože.Ne znam sta ti nije jasno,ovaj decko na klipu(glupi grobar po faci mu se vidi) sto ima IQ
ISPOD 30 kaze neeeeeeema,pa se mi malo zajebavamo
Ps: ispod slike imas klip,ne znam mozda ga nisi video(matori ostario si treba pod hitno naocare da nabavis)
Čime se ti baviš sačuvaj Bože.Tebi je baš dosadno, a klip je toliko glupo napravljen
da ja nemam reči.
![]()
Vidiš da li koga sam citirao u prethodnom postu?Meni kazes Fluide
Po čemu glupo? Izvini, nije glupo, nego preglupo. Onoliko vađenje reči i delova rečenica iz konteksta izgovorenog nije rađeno ni za vreme najgore medijske propagande Slobe Miloševića.Ajde objasni mi po cemu je glupo napravljen?
Kao vadite se mi furamo eng. stil navijanja,kao ovo ono,a kad skupite pare za koreo odma
ga pravite,smesni ste
Vidiš da li koga sam citirao u prethodnom postu?
Po čemu glupo? Izvini, nije glupo, nego preglupo. Onoliko vađenje reči i delova rečenica iz konteksta izgovorenog nije rađeno ni za vreme najgore medijske propagande Slobe Miloševića.Kao da je ovaj klip sklapao čuveni Milojko "a evo i naših" Pantić uz pomoć svojih drugara iz Ciganske galaksije.
![]()
![]()
Tabela je nepotpuna. Fale osvojeni evropski kupovi. Nekadašnji Dunavski kup i Srednjeevropski kup. Ja gledao Zvezda Sparta Trnava i to sa Zapada. Mi pobedili 4:1 i osvojili Srednjeevropski kup. Pa onda fale trofeji sa Južnoameričkih turnira. Mi išli i osvajali pehare svake godine. Partizana nisu ni zvali!
v.v.ilic:Evo ti i auto na poklon. Ključevi su mi u džepu. Daću ti ih kada priznaš da smo bolji od vas.