FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji ste vi kompleksasi, nedelju dana na nasoj tami slavite pobedu nad polu-raspalom Zvezdom!
Ma ugasicete se i vi vrlo brzo, a onda cete naravno svi u rupe kao i uvek.

Partizan je proziveo isto ovo.Samo se ti nadaj da ce se Partizan raspasti to neces docekati.
Sad posle ove tvoje izdaje vidim da ste obicne pi*ke CIGANSKE i da ste divljaci.Mi ne salvimo na vasoj temi vec samo odgovaramo na postove koji su upuceni PartizANu!!!

Ma pusti brate,kompleksasi su to,kada nekom ide sve od ruke oni pucaju od muke!Jokan prelazi niz Duleta Vujosevica za sada,ali mozda ga dule jos poveca

Dule celawi je legenda..obozavam da ga gledam kako se nervira i vristi na igrace kad naprave barem jedan pogresan korak...katastrofa...sve mora da bude tip top...ko da su oni botovi pa imaju odredjenu trasu kojom smeju da se krecu

General Dus@n:
Partizan je proziveo isto ovo.Samo se ti nadaj da ce se Partizan raspasti to neces docekati.
Sad posle ove tvoje izdaje vidim da ste obicne pi*ke CIGANSKE i da ste divljaci.

Da me ne mrzi sad bih ti izbacio ovde sve vase postove pre Artmedije i Tikve, da vidis sta ste sve pisali i kakve ste teme otvarali i koliko ste se izblamirali za sva vremena.

General Dus@n:
Mi ne salvimo na vasoj temi vec samo odgovaramo na postove koji su upuceni PartizANu!!!

Stvarno!?!?!?! :shock:

Jesu li ovo ti odgovori?

Beogradski cigani
Plakali su celu noc
Nemojte Grobari
Murija upomoc

Nece vam pomoci
Pendreci ni murija
Ostace samo pesma
ZIVELA SRBIJA!!!

vidis to bi bilo dobro....SISAJ ZVEZDO LEEEEEEEE

PARTIZAN SAMPION!!!!

Zasto cutite....zasto cutite....zasto cutite p**e ciganske

Oj cigani jel vam zao?
Tito vam je ime dao!

Da me ne mrzi sad bih ti izbacio ovde sve vase postove pre Artmedije i Tikve, da vidis sta ste sve pisali i kakve ste teme otvarali i koliko ste se izblamirali za sva vremena.

Stvarno!?!?!?! :shock:

Jesu li ovo ti odgovori?

E pa kad vec znate svasta da lupate o Partizanu morao sam da vam napisem nekoliko pesmica:rotf:.I da ne uzimate Sveto ime u usta jer niste toga dostojni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back