General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Oj cigani jel vam zao?
Tito vam je ime dao!
Tito vam je ime dao!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sto je neki vas igrac pricao o tome,on sigurno nece da prizna zbog cega su uzeti
crno-beli dresovi(jer je to bruka za svakog srbina),a to sam reko jer si ti pomenuo svetim pa reko sigurno mislish
o tome kako im je tudjman dao boju![]()
vazduh zemlja voda jer mislis na rukomet,odbojku i tenis?
Gde ti je tu voda.Neee kada kazem vazduh mislim na kosarku,kada kazem zemlja mislim na fudbal,kada kazem voda mislim na vaterpolo!PFC! NAPRED PARTIZAN!
a ja mislio vazduh-odbojka zemlja-rukomet,tenis a voda- kajak izvini greska
E stvarno, mogli bi malo da iskulirate sa patkometrijom™ da makar malo vratimo ozbiljnost forumu. Ako je to ikako moguce![]()
vidis to bi bilo dobro....SISAJ ZVEZDO LEEEEEEEE![]()
Koji ste vi kompleksasi, nedelju dana na nasoj tami slavite pobedu nad polu-raspalom Zvezdom!
Ma ugasicete se i vi vrlo brzo, a onda cete naravno svi u rupe kao i uvek.
Koji ste vi kompleksasi, nedelju dana na nasoj tami slavite pobedu nad polu-raspalom Zvezdom!
Ma ugasicete se i vi vrlo brzo, a onda cete naravno svi u rupe kao i uvek.
ti mislis ali to se nece desiti barem dok je Jokan GAY sa nama
Ma pusti brate,kompleksasi su to,kada nekom ide sve od ruke oni pucaju od muke!Jokan prelazi niz Duleta Vujosevica za sada,ali mozda ga dule jos poveca
Meni se svidja sto psuje igracima sve po spisku!I eto discipline
General Dus@n:Partizan je proziveo isto ovo.Samo se ti nadaj da ce se Partizan raspasti to neces docekati.
Sad posle ove tvoje izdaje vidim da ste obicne pi*ke CIGANSKE i da ste divljaci.
General Dus@n:Mi ne salvimo na vasoj temi vec samo odgovaramo na postove koji su upuceni PartizANu!!!
Beogradski cigani
Plakali su celu noc
Nemojte Grobari
Murija upomoc
Nece vam pomoci
Pendreci ni murija
Ostace samo pesma
ZIVELA SRBIJA!!!
vidis to bi bilo dobro....SISAJ ZVEZDO LEEEEEEEE
PARTIZAN SAMPION!!!!
Zasto cutite....zasto cutite....zasto cutite p**e ciganske
Oj cigani jel vam zao?
Tito vam je ime dao!
Da me ne mrzi sad bih ti izbacio ovde sve vase postove pre Artmedije i Tikve, da vidis sta ste sve pisali i kakve ste teme otvarali i koliko ste se izblamirali za sva vremena.
Stvarno!?!?!?! :shock:
Jesu li ovo ti odgovori?
General Dus@n:I da ne uzimate Sveto ime u usta jer niste toga dostojni
Mi vase "sveto" ime uopste ne uzimamo u usta, dok su vasa puna naseg imena, pa cak i na utakmici sa Zrinjskim.
nisam hteo nista da kuckam na ono sto si prethodno napisao ali me je ovaj tvoj zadnji post mnogo povredio...
odakle si ti uzeo tu informaciju???