FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cim su crno-beli pomislili da se vracaju u vrh jugoslovenskog fudbala, ponovo ih je zadesila kriza. Otisao je Moca Vukotic i u naredne dve sezone (1979. i 1980.) parni valjak se zaglavio u gusto i duboko blato. Spasavao se od ispadanja u poslednjem kolu, te zavrsio na rekordno niskom 15. i 13. mestu.

@ponos grada

E da, to sam potpuno smetnuo sa uma. Tada je otišao Moca, pa je raskinuo ugovor i vratio se u Partizan da pomogne. Jedan je Moca Vukotic :worth:

Samo nemj da smetneš sa uma, jačinu lige u to vreme i ove sadašnje lige, 80% klubova su na nivou tadašnje treće lige. Inače, mi živimo u sadašnjosti i imamo velike planove za budućnost, za razliku od vas, koji potežete argumente iz vremena, dok niste bili ni u tatinim mudima.

ja znam samo grobarski...ciganski me ne zanima :hahaha:

Posto znas grobarski izvloli prevedi nam!

0809_134derbi_8.jpg

ps:Ma nisam te zajebo...

Pa ovo nije napisao od strane Grobara!!! Zar ti ne vidiš da ste to vi ispali glupi? :hahaha:

Ne znam sta ti nije jasno,ovaj decko na klipu(glupi grobar po faci mu se vidi) sto ima IQ
ISPOD 30 kaze neeeeeeema,pa se mi malo zajebavamo :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ps: ispod slike imas klip,ne znam mozda ga nisi video(matori ostario si treba pod hitno naocare da nabavis :D )

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back