Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Pa ne mesaju se, samo komentarisu, da su to igraci uradili na internacionalnoj sceni, mnogo ostrije bi reagovali, ovako su ostavili nacionalnom savezu da se pozabavi situacijom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako.Tolerancija medjusobna i fino ponasanje..Mozemo valjda da se ponasamo civilizovano?
A ti bi mogao malo da smanjis sa provokacijama..
Alo,koga ja to provociram,onom porukom sam hteo da kazem da niko nemoze da mi zabrani da citam vase poruke,ajde navedi samo jednu uvredu koju sam napisao ja cu odmah da skocim u bunar,a sto se tice razumevanja ja ga imam dovoljno do odredjene granice.
Pa moram priznati da si se popravio u zadnje vreme![]()
Da sutra npr po Knezu taj pandur ponovo u civilu i bez identifikacija kroz masu zamaše sa pištoljem u ruci, prvo bi fasovao od svojih kolega!!! NEMA SUMNJE DA BI PRVO POPIO METAK PA BI TEK ONDA MURIJA TRAŽILA PO NJEMU LIČNE ISPRAVE!!!Zato što je uzeo "pravdu" u svoje ruke a isukanim pištoljem pojurio na masu. I shvati bre već jednom!!! On se ničim nije identifikovao da bi masa znala da se ne radi o nekom bolesniku pobeglom iz ludnice ili o isto tako umno bolesnom panduru koji ugrožava masu svojim ponašanjem i demonstriranjem sile pojedinca prema masi od najmanje 5000 ljudi. Razlika izmedju prvo boldovanog i drugog boldovanog nije nikakava. (Ne opravdavam guranje baklje u usta!!!) Isto tako ne opravdavam visinu izrečene kazne.
Naravno da nije!!! Sa Partizanom imamo bolji skor iz međusobnih susreta!!!Dobra prilika,pa nije partizan Jagodina
.Samo se vi nadajte
Dakle, ako se nekom ne sviđaju tvoji principi, ti ih onda samo promjeniš!!!A sta kao bio sam nekulturan,???ali naucio sam da na provokacije i poneki put precutim(Rainbow je izuzetak),a hvala za pohvalu.![]()
@Ilic
Sredjeno je ovo vredjanje Toki-Voki - ja.![]()
Generale Generale nek je tvojoj majci hvala sto budalu rodila je . . .![]()
Ču´ skor!!! Tamo nema skor. Ima samo: skoro su nas jedanputa zamalo pobedili.Naravno da nije!!! Sa Partizanom imamo bolji skor iz međusobnih susreta!!!![]()
Došao si na uslovni spisak.Ja dos'o iz skole, pa da pitam sta je sredjeno?!![]()
Ču´ skor!!! Tamo nema skor. Ima samo: skoro su nas jedanputa zamalo pobedili.
Generale Generale nek je tvojoj majci hvala sto budalu rodila je . . .![]()
Da da da,skoro7:1(naravno za Partizan,REKORD,mislite o tome),i znate sta GANI,istorija se ponavlja,Partizan je jaci nego ikad,vidimo se u oktobru
![]()