FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvor Alo

Fudbaler Nikola Lazetić ponovo na „Marakani“
Vratio sam se po „duplu krunu“
Subota - 23.08.2008
Crvena zvezda je dobila i 13. pojačanje u letnjem prelaznom roku. Reč je o Nikoli Lazetiću, dojučerašnjem fudbaleru Torina, koji je inače prošao sve kategorije omladinske škole kluba iz Ljutice Bogdana.

Lazetić nije krio zadovoljstvo što se posle 11 godina vratio na „Marakanu“.
- Igrao sam za mnoge klubove, ali nigde nisam bio potpuno srećan, jer sam bio daleko od Srbije i od sina. Sada sam sve objedinio i ne mogu biti zadovoljniji. O ovome sam sanjao i kada sam sa 12 godina prvi put ušao u Crvenu zvezdu - u dahu je pričao 30-godišnji Lazetić.
Povratak Lazetića u Ljutice Bogdana je aktuelan već dva meseca, ali je transfer tek sada realizovan.

- Ne bih da pričam o onome što je bilo, važno je samo ono što se sada dešava. Sve je dobro što se dobro završi. Sada bi Zvezda i ja trebalo da ostvarimo ciljeve, a oni su isti. Želimo duplu krunu – jasan je Lazetić, koji će već danas imati pravo nastupa u Zvezdinom dresu sa brojem dva.
- Uzeo sam dvojku iz simboličnih razloga, drugi put sam u Zvezdi, a i hoću dva trofeja – dodao je Lazetić.
Sportski direktor Goran Bunjevčević najavio je još pojačanja do kraja letnjeg prelaznog roka, koji ističe 31. avgusta.
- Ovo je druga tura dovođenja igrača, a Lazetić je samo prvi korak. Do kraja prelaznog roka trebalo bi da vratimo dva mlada igrača iz Olimpijakosa i dovedemo još četvoricu novih. Dvojica stižu u Beograd, jedan će biti predstavljen posle utakmice sa Banatom, a drugi verovatno u ponedeljak. Reč je o Ninu Pekariću i Nikoli Petkoviću - otkrio je Bunjevčević, misleći na Zvezdine kadete Aleksandra Kovačevića (16) i Filipa Đuričića (16) kada je spomenuo igrače iz Olimpijakosa.
Predsednik Toplica Spasojević je prošle nedelje obavio niz sastanaka sa različitim strukturama u klubu i uverava da Zvezdi predstoje lepši dani.
- Ni preduzeće, ni tim, pa ni velika Zvezda ne mogu da se stvore preko noći, ali ni za tri ili šest meseci. Mi smo ovde osam meseci, a potrebno nam je dve godine da uradimo sve što želimo. Već smo pokrenuli desetine projekata, od kojih su neki već zaživeli. U to spada i prvi tim, a za nas prelazni rok još nije završen. Do sada smo potrošili oko 40 odsto sume predviđene za kupovinu, a do kraja ćemo potrošiti 70 ili 80 odsto. Igrače ne kupujemo preko DVD-ja, pratimo ih i već se spremamo za zimski prelazni rok. Malo smo zakasnili, jer smo doveli novog trenera, koji neguje ofanzivan i moderan fudbal, na koji igrači baš i nisu navikli. Zato sada moraju da preleže dečje bolesti i da se trener navikne na njih, a oni na njega. Zato sve pa i navijače molimo za strpljenje. Mi tempiramo formu za celo prvenstvo, nismo kao neki klubovi koji će se ugasiti kao komete - izjavio je Spasojević.

:super:

BIĆE ODLAZAKA

Goran Bunjevčević najavio je i odlazak fudbalera koji su pre dva meseca stigli na Marakanu. Zdenjek Zeman je procenio sve igrače i nagađa se da će šut kartu iz kluba dobiti Nikola Mijailović i Vukašin Dević, dok je neizvesna pozicija Branimira Subašića, Dejana Jakovića, Bobana Maksimovića i Ibrahima Somea.
- Biće odlazaka. Znaju se i imena. Grupa igrača koja je došla moraće da ode, jer nije pokazala kvalitet. Pavlovića iz Napretka ćemo sačekati jer nas je zamolio da ga ispoštujemo dok ode u Holandiju. Više sa Zvezdom nema igre - istakao je Goran Bunjevčević.

BIĆE ODLAZAKA

Goran Bunjevčević najavio je i odlazak fudbalera koji su pre dva meseca stigli na Marakanu. Zdenjek Zeman je procenio sve igrače i nagađa se da će šut kartu iz kluba dobiti Nikola Mijailović i Vukašin Dević, dok je neizvesna pozicija Branimira Subašića, Dejana Jakovića, Bobana Maksimovića i Ibrahima Somea.
- Biće odlazaka. Znaju se i imena. Grupa igrača koja je došla moraće da ode, jer nije pokazala kvalitet. Pavlovića iz Napretka ćemo sačekati jer nas je zamolio da ga ispoštujemo dok ode u Holandiju. Više sa Zvezdom nema igre - istakao je Goran Bunjevčević.

Al nam se Bunja razljutio :mrgreen:

Него што!!!:rtfm::rtfm::rtfm::mrgreen::mrgreen:

KASTILJO U PONEDELJAK

Goran Bunjevčević najavio dolazak Pekarića i Petkovića
Dolaskom Nikole Lazetića, prema rečima sportskog direktora
Gorana Bunjevčevića načinjen je prvi od pet koraka u finišu

prelaznog roka. Pored kvinteta pojačanja sportski menaxment se bori da u svoje redove vrati tandem omladinaca iz Olimpijakosa Kovačevića i Đuričića i sa njima potpiše profesionalne ugovore.

-Sa još jednim igračem je sve završeno, dok drugi dolazi u Beograd na završne pregovore – pokušao je da sakrije imena Bunjevčević, ali je posle novinarskog pitanja potvrdio da je reč o Petkoviću i Pekariću.

Levi spoljni Genčlerbirligija je precizirao sve detalje i biće promovisan najverovatnije u ponedeljak, a i nekadašnji fudbaler Vojvodine Nino Pekarić je vrlo blizu dogovora sa crveno-belima.

-Kada je u pitanju Predrag Pavlović još ne mogu ništa konkretno da kažem. Posle Olimpijskih igara u Pekingu pojavila se kombinacija za Holandiju. Razgovarao sam sa njegovim ocem koji me je zamolio da otputuju u Holandiju i ispoštuju ljude i kad se vrate Predrag će postati fudbaler Zvezde. Obavićemo još jedan razgovor sa njim, nećemo da dozvolimo da Zvezda bude druga opcija.

Jedno od najvećih pojačanja ipak bi mogao da bude Segundo Kastiljo. Kako se bliži kraj prelaznog roka sve je izvesniji da Ekvadorac neće uspeti da pronađe angažman u Evropi.

-Kastiljo dolazi u ponedeljak u društvu menaxera na razgovore sa klubom – zaključio je Bunjevčević.

BIĆE ODLAZAKA

I Gvozdenović želja

U iščekivanju dolaska još četiri najavljena pojačanja na Marakani užurbano rade i na “čišćenju prostora” za novajlije. U narednih devet dana treba očekivati rez, čak i od igrača koji su ovog leta došli na Marakanu, što je potvrdio i Bunjevčević.

-Biće odlazaka. Postoji grupa igrača koja nije pokazala kvalitet.

Uz Pekarića i Petkovića ovih dana je na Marakani aktuelno i ime nekadašnjeg fudbalera Ivana Gvozdenovića, koji je u poslednje vreme često trenirao u Ljutice Bogdana.

POLJAK NA OPERACIJI

Bronovicki aut šest meseci

Poljski internacionalac Gžegož Bronovicki propustiće ceo jesenji deo prvenstva i verovatno početak proleća. Maleroznog defanzivca Crvene zvezde narednih dana očekuje operacija povređenog kolena, posle koje je prema prognozama lekarskog tima crveno-belih očekivana pauza šest meseci.

SPEC.
Predsednik Toplica Spasojević je najavio da u septembru kreće sa radom televizija Crvene zvezde

http://www.sport.novosti.rs/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=25281

Ajde misevi imate svoju temu pa tamo sirite vase komplekse, ja sam rekao u Evropi ne znamo sta da ocekujemo a u nasem prvenstvu ja titulu ne smatram uspehom vec realnost za Zvezdu (ako Tole opet ne namesti prvenstvo kao prosle godine), ali to je vise nego malo. Zvezdi su potrebni uspesi na Evopskom planu.

Jel' ti bese onaj sto na nasoj temi posle svake utakmice pominje neke penale?

0 - 0 poluvreme. Po onome sto sam cuo ovo je najgore poluvreme od pocetka sezone, ako ostane ovako vec posle 2 kola imacemo -5 u odnosu na groblje.A da, na oficijalnom sajtu fudbalskog kluba najavljivali direktan audio prenos, a od 5 sati od kad je pocela tekma ne moze da se udje. j.e.b.e.m. ih u usta prevarantska :evil::thumbdown:

Prolazi 70 minut ne nazire se nikakvo poboljsanje, cini mi se kako utakmice prolaze mi smo sve gori i gori titula u ovoj nasoj meridijan njivi i ove godine izgleda kao nemoguca misija. U ovoj utakmici Da li smo ikad bili bedniji pogledajte ko igra u startnoj postavi
Радивојевић, Марковић, Девић, Томовић, Јаковић, Богдановћ, Милијаш, Бурзановић, Перовић, Блажић, Едгар, u drugo poluvreme kao slag na tortu usao je Subasic koji je upravo promasio zicer.

TOPLICE I BUNJO MRS IZ ZVEZDE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back