FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Истовремено стигла је вест да би Звезда могла у наредним данима да остане без једног од првотимаца. Колумбијца Маурисија Молино траже бразилски великани Сантос и Сао Паоло. Оба клуб су послала званичне понуде и остаје да се види како ће реаговати управа Звезде.http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1500&News=1500

Najiskrenije,nije neka muka i da ode Molina, a sad ću i napisati zašto. On je dobar igrač,ali ništa preko toga. U normalno vreme bi on bio jedan od običnih igrača u timu,a ne skoro pa najbolji. To je tuga Zvezde. A sigurno da će Zvezda biti mnogo slabiji tim ako ode.
NJega bar Santos hoće. A ko STVARNO hoće Milijaša,Milovanovića,Andjelkovića,Randjelovića,Trajkovića,Raškovića i ostale.
Bre,gledao sam Partizan protiv BASKa i muka me uhvatila koliko dobro igraju. Svaka im čast. A mi se patimo i primamo 5 komada od Spartaka.

Molina je definitivno otisao u Santos....Igrac koji je 2006 godine bio najbolji igrac kupa Libertadores nije bio dovoljno dobar za C.Zvezdu,a odlican je za Santos???????Pa neka sada igraju Milovanovic,Basta,...i njima slicni i osvojicemo sve...,al zamalo:(Pa morao je da ode ako pogledamo ko igra nanjegovom mestu...Milijas!?Nebo i zemlja.Ma necu da se nerviram vise.Ovo je definitivno moj zadnji post u dogledno vreme-sto se tice moje omiljene i voljene ZVEZDE!
KAda se stvari budu promenile iz korena-eto mene opet.
NAPRED ZVEZDA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back