FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
CZ: Ništa od Drinčića, stiže Tagoe
Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević izjavio je na pripremama tima u Sloveniji da je u toku finalizacija dogovora oko novih pojačanja za arednu sezonu. Princ Tagoe je konačno vrlo blizu "Marakane" ali kao pozajmljeni igrač italijanskog Palerma.

Igrač Al Itifaka prema pisanju "Sporta" će narednih dana potpisati ugovor sa članom Serije A, a onda zbog viška stranaca van EU, proslediti visokog napadača u Beorad na pozajmicu.

"Crveno-belima" je ponudjen novi igrač iz Ekvadora, kao zamena za Kastilja (Kinjones), dok je prema rečima Bunjevčevića u opticaju je i dalje dovodjenje Nemanje Vučićevića iz Kelna,za koga je Crvena zvezda poslala i zvaničnu ponudu.

Dolazak Nikole Drinčića iz Amkara je definitivno propao jer predstavnici najprijatnijeg iznenadjenja ruskog prvcenstva ne žele da ga prodaju, ali je ponovo aktuelna opcija sa angažovanjem Gorana Gavrančića.

kreptoman:
iako sam grobar, strashno mi je da gledam da se nashi najbolji klubovi ovako blamiraju u prijateljskim utakmicama (zvezda primila 6 golova u 2 utakmice, partizan josh nijednu nije dobio)

A bre to su prijateljske utakmice. Tu se izvode kombinovani sastavi, uvezbavaju se napadi, centarsutevi itd. Rezultat nista ne govori. Mi smo pocepali Werder u prijateljskoj utakmici pa smo posle pukli od PSV-a i Zenita.

Sa Dravogradom od 17h

Operativci FK Crvena zvezda su uspeli da obezbede protivnika za današnji termin pripremne utakmice.

Od 17 časova Zdenjek Zeman će imati priliku da na delu vidi igrače u Dravogradu protiv istoimenog kluba. NK Dravograd je prošle sezone nastupao u Drugoj slovenačkoj ligi.

Crvena zvezda je danas od 18:30 trebalo da igra prijateljski meč protiv sofijske Slavije koji je otkazan iz organizacionih razloga.

FK Crvena zvezda - NK Koroška Dravograd 9 : 0
Stadion: Dravograd.
Gledalaca: 300.
Sudije: Vivod Dejan, Krejnik Dejan, Kopmajer Tomaž.

Strelci: Maksimović(14'), Edgar(27', 29'), Burzanović(53', 64'), Tričkovski(58', 85', 87'), Perović(66').

FK Crvena zvezda: Radivojević (od 46. Stamenković), Marković (od 46. Tomović), Jaković (od 46. Nikolić), Gaj, Bronovicki, Trajković (od 46. Tričkovski), Diakite (od 46. Vukobratović), Burzanović, Maksimović (od 39. Dević), Perović, Edgar.

NK Koroška Dravograd: Veršovnik, Šteharnik, Plimon, Kus, Kolman, Živadinović, Kašnik, Kardoš, Ovčar, Zamurnik, Kijelar.

300.jpg

2. minut : Centaršut Markovića sa desne strane, Edgar šutira glavom pored gola.
8. minut : Ovčar pokušava volej udarcem sa šesnaest metara, lopta odlazi iznad gola.
9. minut : Perović se sam izborio na sedamnaest metara za poziciju, oštar šut pored gola.

12. minut : Trajković prolazi po desnoj strani, idealan centaršut, Edgar glavom sa peterca šutira pored gola.
14. minut : Edgar u protivničkom šesnaestercu oduzima loptu, proigrava Maksimovića koji vara odbrambenog igrača Dravograda i pogađa za 1:0.
17. minut : Burzanović proigrava Bronovickog na levoj strani, koji u prijemu izbacuje Šteharnika i šutira iznad gola.
27. minut : Maksimović sa desne strane centrira, Edgar postiže gol glavom za 2:0.
29. minut : Marković izvodi korner sa desne, Edgar je najviši u skoku i 3:0 za Crvenu zvezdu.
35. minut : Burzanović u šesnaest metara izbacuje dvojicu protivničkih igrača iz igre, međutim lopta mu beži i Veršovnik hvata.
48. minut : Tomović oštro centrira sa desne strane, Tričkovski natrčava i pogađa prečku.
51. minut : Kijelar pada u šesnaestercu Zvezde, penal za Dravograd. Šteharnik šutira, Stamenković brani.
53. minut : Lopta preleće šesnaesterac Dravograda, Perović stiže loptu, povratna ka Burzanoviću koji postiže gol za 4:0.
58. minut : Tomović ponovo probija po desnoj strani, ostavlja dva protivnička igrača iza sebe, oštro centrira, Tričkovski natrčava i ovog puta postiže gol glavom. 5:0 za Zvezdu.
64. minut :Burzanović kao na malom fudbalu odigrava dupli pas u petercu Dravograda sa Perovićem i zatim pogađa mrežu protivnika za 6:0.
66. minut : Tričkovski šalje loptu u prostor, Perović je brži od protivničkog golmana i 7:0 za Zvezdu.
79. minut : Burzanović posle nekoliko odličnih driblinga u petercu protivnika pogađa stativu.
85. minut : Tomović izvodi korner sa desne strane. Tričkovski posle gužve u petercu pogađa mrežu za 8:0.
87. minut :Tričkovski postiže svoj treći gol za 9:0.

Kao i uvek do sada Crvena zvezda je i danas imala podršku svoji vernih Delija koji su doputovali u Dravograd, kako bi bodrili svoj klub.

Koroman: "Zašto klub ćuti?"

Novi kapiten Crvene zvezde Ognjen Koroman izjavio je u Sloveniji na pripremama tima da nije napravio nikakav incident i da nije suspendovan. Koroman je na svoju inicijativu saopštio novinarima koji prate pripreme crveno-belih, svoju verziju priče, i napomenuo da do brojnih nagadjanja ne bi ni došlo, da se oglasio klub i da je imao kome da se obrati iz uprave:

”Zaista sam prvi put priču o nekoj suspenziji čuo od vas novinara. Ne znam šta se dogodilo, niko iz Crvene zvezde mi baš ništa nije rekao! Osećam se ružno, jer je na svim vestima moglo da se čuje da je Koroman suspendovan. Zovu me roditelji, pitaju šta sam to uradio. Ne znam ništa i nemam veze sa bilo kakvim skandalom! Nije mi jasno ko i zbog čega plasira takve informacije. Možda neko iz uprave želi da se skrene pažnja, da se ne priča o slabim igrama i lošim rezultatima na pripremama!?

Na konstataciju novinara, da se nešto ipak dogodilo na pripremama, Koroman je odgovorio:

” Zakasnio sam u hotel 15-20 minuta. Nisam bio pijan, niko me nije ni video kada sam stigao”

Subašić i Mijailović?

” Nismo bili zajedno. Žao mi je i njih jer se svašta piše i priča. Mnogo je totalnih dezinformacija.Zeman mi ništa nije rekao, kao ni bilo ko iz kluba. Ako trener misli da nisam potreban ekipi, nije problem. Mogu da odem!

O mogućem gubitku kapitenske trake?

”Ne razmišljam o tome, jer u klubu ima mnogo nesređenih stvari. Ne znam kome da se obratim! Zbog čega se niko nije oglasio na bilo koji način kada je krenula cela priča? Zbog čega nije izdato saopštenje da nisam suspendovan? Tu se vidi veličina kluba, mora, valjda, da postoji neki stav ako se šire dezinformacije. Normalno treniram sa ekipom i odrađujem maksimalno profesionalno sve obaveze. Ne plašim se bilo čega, pa ni kazne, jer nisam ništa loše uradio. Uopšte mi nije jasno zbog čega tolika pompa oko svega".

Trebalo bi sve da bude jasnije kada stigne sportski direktor?

“ Ne znam da li Goran Bunjevčević dolazi, niti me zanima “ završio je Koroman.

I ovakav ljapos da nam bude kapiten, seljacina obicna, mrs bre iz kluba

NIKOLA Mijailović je vraćen kući, a kapiten Ognjen Koroman i Branimir Subašić bili su na "hlađenju" na utakmici sa Dravogradom. Nezvanično, odluku je doneo trener Crvene zvezde Zdenjek Zeman, zbog nediscipline na pripremama u Sloveniji.
Igrači su se prekasno vratili u hotel, a Mijailović je, prema priči, bio pod malim uticajem alkohola. Zbog toga bi sa njim mogao da bude raskinut nedavno potpisan jednogodišnji ugovor, dok Koromana i Subašića čekaju novčane kazne. Ljudi iz Crvene zvezde u ponedeljak su "zanemeli" na ovu temu, a sve bi trebalo da bude jasnije u utorak, kada bi u hotel "Habakuk" trebalo da stigne sportski direktor Goran Bunjevčević.
- Razlog je nedisciplina, a Koroman i Subašić će o svemu morati da razgovaraju sa sportskim direktorom - bilo je sve što je moglo da se čuje od trenera Zdenjeka Zemana posle meča u Dravogradu.
I Koroman i Subašić trenirali su u ponedeljak pre podne sa ekipom u podnožju Pohorja.
- Nemam pojma o čemu je reč. Stvarno ne znam, prvi put za tu nedisciplinu čujem od vas - poručio je Koroman posle treninga i krenuo ka hotelu slušajući muziku.
Subašić je bio nešto konkretniji.
- Ništase nije dogodilo između nas, nisam se sporečkao sa Koromanom - demantovao je reprezentativac Azerbejdžana jednu od informacija koja se pominjala kao mogućnost za reakciju trenera. - Problem je drugačije prirode, ali ćemo da sačekamo da dođe sportski direktor Goran Bunjevčević. Stalno sam u blizini hotela, a Zeman se možda naljutio ako me je video da sedim u obližnjoj piceriji.
U nedelju se iz Slovenije u Beograd vratio Nikola Mijailović. Kao razlog ljudi iz Crvene zvezde navodili su "razgovor sa sportskim direktorom oko ugovora", što nije prihvatljivo, jer Bunjevčević dolazi u Sloveniju, pa zaista nije bilo potrebe da levi bek, koji je ovog leta potpisao ugovor na godinu dana, krene put Srbije. Nije uverljivo zvučalo ni objašnjenje da je otišao "kako bi se u Beogradu utvrdio stepen povrede", kada je to moglo da se učini i u Mariboru, Ljubljani, možda negde blizu u Austriji...
Bunjevčević u ponedeljak nije odgovarao na mnogobrojne pozive novinara, a ni portparol Milan Bošković nije mogao da ponudi bilo kakvu informaciju iz kluba. Crvena zvezda, čini se, još jednom greši. Dozvoljava da kruže razne priče, umesto da počne da se konkretno oglašava kada dođe do situacije kao što je ova.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5Pk-qbt3gbU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5Pk-qbt3gbU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5Pk-qbt3gbU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5Pk-qbt3gbU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

???

Darinjo izmeni malo ocigledno ti nije uspelo :mrgreen:

NK Mik CM Celje – Crvena Zvezda 3:2 (2:1)

Močič (10.), Gobec (27.), Jaković (84./ag); Milijaš (36.), Edgar (51.)

Crvena Zvezda: Bajković, Marković, Bronowicki, Gueye, Jaković, Miljaš, Diekite, Burzanović, Subašić, Edgar, Perović; trener Zdenek Zeman

Igrali su i: Blažić, Vukobratović, Koroman, Tričkovski, Trajković, Nikolić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back