Rodni Troter
Obećava
- Poruka
- 59
Короман![]()
Verovatno ako ne ode u Kinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Короман![]()
U tom i jeste ključna caka!!! Nije niko mažnjavao lovu od fudbalera!!! Oni se samo podmeću u postupak kako bi se zamaglila istina!!! Lova je otimana od Zvezde!!! Zvezda je ta kojoj je duvalo kroz džepove!!! Svako ko je išao preko grane, dobijao je ono što mu je ugovorom bilo namijenjeno i tu Džajić nije mogao da priazi!!! Lova se uplaćuje na konto fudbalera!!! Tu naravno mislim na kintu koja ugovorno pripada igraču!!! Igranka je, međutim bila sa onim dijelom kinte iz ugovora, koji nije ni bio namijenjen fudbaleru već klubu!!!
Nije mi jasna ova rašomonijada sa svjedocima koji ničim nisu uskraćeni!!! Lova koja nedostaje, nije nikad ni bila njihova pa je normalno da ih zabole **** za Džajinu "krivicu"!!! Lova koja nedostaje, mažnjavana je sa klubskih računa i to nema nikakve al' baš nikakve veze sa podmetnutom pričom o reketiranju prodanih igrača!!!
Ko god da je osmislio ovu podmetačinu, jasno je da ima interes da se suština problema zamaskira!!! Suština priče je više decenijska pljačka para Crvene Zvezde!!! Ko bi od zataškavanja mogao najviše da profitira!!! Džajić svakako, al' nije on taj koji sad režira dalje događaje!!! Ko je onda u pitanju???
Naravno da je to neko kome se veoma sviđa način na koji je Dragan razmišljao te želi da kao vrijedan "recept" što bolje zamaskira i sakrije od svih nas kako bi se na istom principu i ubuduće razbojničilo po džepovima voljenog nam Kluba!!!
Samo su nam novi kuvari, a recept ostaje isti!!!
http://www.crvenazvezdafk.com/cyr/kupovina/shop.aspx?cat=309
izasle su u prodaji sezonske karte za utakmice zvezde na marakani,bas je dosta povoljno
ako se kupi sezonska karta,ja sam svoju nabavio tako da se podrudite ko moze da nabavi,nek nabavi da budemo duplo vise nego u prosloj godini!
A bre prestani vise da blatis Dzaju,ne mogu vise da citam tvoje komentare!!
Neka je ukrao sve pare od transvera i neka je uzimao sve Zvezdine pare,vazno je samo
jedno,da nas je taj covek doveo do krova evrope i sveta,jel mozes to sebi da utuvis u glavu,
neki ljudi kradu al nista ne ucine dobro za razliku od njega koji je ostvario najveci
moguci uspeh u klupskom fudbalu!Prestani vise mnogo me nerviras,ti ces da blatis Dzaju koji je najveca legenda u istoriji srpskog fudbala!!!
Ne seri mnogo.Znaci ako je doveo Zvezdu na krov Evrope moze da krade i radi sta hoce.Je l' tako?![]()
A bre prestani vise da blatis Dzaju,ne mogu vise da citam tvoje komentare!!
Neka je ukrao sve pare od transvera i neka je uzimao sve Zvezdine pare,vazno je samo
jedno,da nas je taj covek doveo do krova evrope i sveta,jel mozes to sebi da utuvis u glavu,
neki ljudi kradu al nista ne ucine dobro za razliku od njega koji je ostvario najveci
moguci uspeh u klupskom fudbalu!Prestani vise mnogo me nerviras,ti ces da blatis Dzaju koji je najveca legenda u istoriji srpskog fudbala!!!
Necu sa tobom da se svadjam iz drugih razloga,jer koliko vidim drugi jedva cekaju
svadju na nasem forumu!Samo cu da ti kazem da mi nismo partizan ba da zivimo samo od
sadasnjosti,Nego mi smo ZVEZDA klub sa bogatom istorijom i uvek,ama bas uvek treba da se ponosimo svojom istorijom,jer pravi uspesi nikad ne zastarevaju!!!!
Ššššic bolan tamo!!! Nemo' da ti zovnem šintere!!!Ala ce ovde da bude svadje.![]()
![]()
![]()
Odavno nije bilo nemira. Hajde, samo neka bude zanimljivo.![]()
Rainbow Six:Ljudi su skoro znali da zaplaču nakon onolikih brukanja protiv Xamaxa, Žerminala, Selti, Zenita, PSV-a, Strazbura, Levadije, Arisa, Boltona...,... a ti ko' blesav, nakon sedamnaest godina i dalje izlaziš sa stadiona sav sretan zbog nekih davno prošlih vremena!!!
Ne seri mnogo.Znaci ako je doveo Zvezdu na krov Evrope moze da krade i radi sta hoce.Je l' tako?![]()
Nova pojacanja u Zvezdi!![]()