---ZVEZDAŠ---
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
****** kad svi idu ko ce nam ostat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Фудбалски клуб Црвена звезда изражава велико задовољство данашњом одлуком Врховног суда Србије да укине притвор тројици легенди Фудбалског клуба Црвена звезда, Драгану Џајићу, Владимир Цветковићу и Милошу Маринковићу и омогући им да се бране са слободе.
Не бавећи се радом правосудних органа и поступком који је покренут против тројице легенди нашег клуба, Фудбалски клуб Црвена звезда изражава жаљење што оваква одлука није донета раније. У овом моменту најважније је да се Драган Џајић, Владимир Цветковић и Милош Маринковић враћају својим породицама и пријатељима.
Они ће увек имати безрезервну подршку нашег Kлуба и армије навијача, као што су је имали и до сада.
ФК Црвена звезда
Нама припада можда 2 милиона.PA NEMA VEZE NEK IDE I U 3 LIGU VAZNO JE DA SU ZA NJEGA DALI 4 MILKE!!!!
ode vam kapiten u drugu ligu![]()
Taj isti Milovanovic je osvojio duplih kruna koliko i Partizan u celoj svojoj istoriji. Zato grobari bolje se pokrijte usima i ne vredjajte kapitena.
U tom i jeste ključna caka!!! Nije niko mažnjavao lovu od fudbalera!!! Oni se samo podmeću u postupak kako bi se zamaglila istina!!! Lova je otimana od Zvezde!!! Zvezda je ta kojoj je duvalo kroz džepove!!! Svako ko je išao preko grane, dobijao je ono što mu je ugovorom bilo namijenjeno i tu Džajić nije mogao da priazi!!! Lova se uplaćuje na konto fudbalera!!! Tu naravno mislim na kintu koja ugovorno pripada igraču!!! Igranka je, međutim bila sa onim dijelom kinte iz ugovora, koji nije ni bio namijenjen fudbaleru već klubu!!!Dakle, postoji nekakva zamera medj bivsim zvezdinim fudbalerima da se u Dzaju ne dira, kao u Isusa Hrista. Zbog cega to nije mi jasno. Da l zbog humanosti ili nekog interesa ( da se ne zamere nekome? ) verovatno nikada necemo saznat...Da sam ja na njihovom mestu i da mi je neko maznuo pare ne bih ga sigurno branio ( osim da sam ugrozen zivotno ).
izgleda da te namestene duple krune vrede za drugu francusku ligu
Ви неком кажете?izgleda da te namestene duple krune vrede za drugu francusku ligu
КороманOde MilovanovicKo ce sada biti kapiten?
Ja mislim zato sto je on legenda i ma sta radio ljudi ga tako posmatraju. Procitala sam nesto malo u novinama sta su fudbaleri izjavljivali i neki su rekli da mu mnogo duguju i tako.Dakle, postoji nekakva zamera medj bivsim zvezdinim fudbalerima da se u Dzaju ne dira, kao u Isusa Hrista. Zbog cega to nije mi jasno. Da l zbog humanosti ili nekog interesa ( da se ne zamere nekome? ) verovatno nikada necemo saznat...Da sam ja na njihovom mestu i da mi je neko maznuo pare ne bih ga sigurno branio ( osim da sam ugrozen zivotno ).