FK Crvena Zvezda (2007/08, 2008/09)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Torente bi sa ovom postavom pobedio sve
pogotovo jer ima 12 fudbalera
formacija 362
Vidi stvarno 12. :D
Ali sa 3 igrača u odbrani... a centralni prespori Gaj, nema od toga ništa. Gaj uvek mora da igra u paru sa nekim borbenim igračem tipa Tutorić. Sa ovom postavkom Zvezda bi primala golove kao od šale.
Касно сте приметили. Зато сам ја још синоћ откуцао да је Милијаш вишак. :D

Гај је најбољи звездин одбрамбени играч.

Ovo je za domace prvenstvo naravno jbg neka i prime 2-3 gola ali ako ne mogu ovi nekom Banatu,Hajduku,Mladosti L.,Cukarickom... da daju 4-5 golova onda do qrca
Управо тако.

Ovo je iz politike :D

Мисдонгарду се смрзле ноге

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић је после утакмице изјавио да се тамнопути нападач његовог тима Мисдонгард пожалио да су му се смрзле ноге, што је можда и главни разлог што није добро реаговао у неколико наврата пред голом Борца.

– Потребно је да Мисдонгарду сви помогнемо, како би се боље адаптирао у нашој средини. На њему је да се наметне радом и енергијом – рекао је Јанковић.

Ovo je iz politike :D

Мисдонгарду се смрзле ноге

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић је после утакмице изјавио да се тамнопути нападач његовог тима Мисдонгард пожалио да су му се смрзле ноге, што је можда и главни разлог што није добро реаговао у неколико наврата пред голом Борца.

– Потребно је да Мисдонгарду сви помогнемо, како би се боље адаптирао у нашој средини. На њему је да се наметне радом и енергијом – рекао је Јанковић.

P on neka igra sa cebetom onda :p ...
Nego neka izbaci neko te golove da ih vidimo mi sto nismo do sada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back