ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Титула неупоредиво важнији тројеф који тако рећи гарантује групну фазу барем ЛК, ред је да други трофеј оде у Сарајево или у Мостар :mrgreen:
Имаш ли ти оне табеле носиоци/неносиоци у прва два кола ЛШ... Оно у реалном времену што се ажурира. Да видимо то прво претколо, то је најважнији меч сезоне

Овако тренутно изгледа табела противника Борца у 1 претколу ЛШ

1000026775.jpg

Жељо заслужено побиједио, и капа доле. У овом тренутку немам неки осјећај има ли или нема више шансе. Видјећемо. Ми имамо још 2-3 тешке утакмице, Зрињски наизглед нема, али???? Ко зна

Жељо заслужено побиједио, и капа доле. У овом тренутку немам неки осјећај има ли или нема више шансе. Видјећемо. Ми имамо још 2-3 тешке утакмице, Зрињски наизглед нема, али???? Ко зна
Јесге заслужено победио али повео си 1-0 по онаквом терену и киши мораш смирити лопту задњих 20 минута, да ли има шансе остаје да се види

Ja sam toliko ljut da bih vrisstao naglas ali jbg.
Pribojavao sam se mnogo vise gostovanja u Sirokom brijegu
pa cak i Konjica u zadnjem kolu
Jbm ti koliko mi je krivo eeeeej mrtvi Zeljo da nas siebe
pa zar ti potomci konjokradica mamici im uuuuhhhh bre
Pa u PM visse dobijes Sarajevo DVA puta na Kosevu
pa Zrinjski u Mostaru i onda OVO
bolje sto nisam radio veceras kunem se da bih napravio tamo incident u firmi
Kakav osecaj bre zna se kakva je ovo liga...
Jedino pozitivno je taj drugi gol Zeljeznicara
Pa da smo titulu izgubili na gol razliku iebao bih nekome mamu naglas u onom kamenjaru neretvanskom
Ovako dobili smo po guzci i to je to.
Kraj pricce i za Evropu
ne mozemo proci 4 kola u kvalifikacijama za LK i to je to...
Jbg san je zavrsio boli ali tako je kako je.

Па како су ови сарајевски клубови спасили сезону побједама над Борцем јер је велики ривалитет и прима се код навијача, зашто би било нереално да и Вележ своју проба спасити скалпом над највећим ривалом. Игра се код Вележа, не би требало баш да их опет тако флагрантно покраду. Проблем је само овај нови тренер њихов, Јанковић, из Србије. Њима треба неки напаљеник, луђак као Дудић, да запали муслиманско хрватске односе до максимума и нахајца тим

Poslednja izmena:
Ма, не можеш ту ништа са сигурношћу тврдити. Широки и Зрињски нису у добрим односима већ им је Широки узео бодове, Зрињски и Вележ су на крв и нож, Посушје води наш Марко Максимовић, а Раднику и Игману гори под ногама. Једина сигурица им је посљедње коло са Гошком.

Back