ФК Борац Бањалука

Koje sadržaje najradije pratite na temi FK Borac:

• Detaljne najave derbi utakmica

• Aktuelne rezultate i izvještaje

• Snimke utakmica u tekućoj sezone

• Podsjetnik na istoriju Borca slikom i riječju

• Snimke najvažnijih utakmica kluba u istoriji

• Izdanja navijača Borca u slikama

• Marketinške aktivnosti na promociji kluba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Сат времена прије почетка данашње конференције за медије, у Трофејној сали на Градском стадиону одржано је предавање о здравој спортској прехрани, на којем су присустовали сви фудбалери бањалучког Борца, али и стручни штаб, на челу са Звезданом Цветковићем. Слике са овог предавања...

07.jpg

01.jpg

03.jpg

04.jpg

Poslednja izmena:
Pa Borac idi u napad na Makabi sa istim sastavom koji je dobio ligu i sa novim trenerom koji gaji ofanzivniji stil. Nažalost ali jedno pojačanje koje je došlo je povređeno, drugi je stigao danas, jedino je Kovačaveć iz Prijedora operativan za Haifu.

Nažalost ali nismo uspjeli da se pojačamo za Makabi a za ligu ćemo dobiti još 2 brazilca i jednog napadača tako da će tim biti jači nego za LŠ od koje smo se izgleda oprostili čim je izvučen par. No dobro šta je tu je, čekmao sljedeću godinu, kada ćemo imati i sjevernu i južnu tribinu i nadam se bolji žrijeb i jači tim i nešto više novca.

Nadam se da neće biti nikakavih petardi i pomalo sam razočaran što uprava nije uspjela pored očuvanja igračkog kadra dovesti bar dva zvučnija imena da se ne blamiramo u Evropi

Nadam se samo da ste titulu Premier Lige otpisali u sezoni 2011/12. ;)

Nadam se samo da ste titulu Premier Lige otpisali u sezoni 2011/12. ;)

:D

To ne sigurno, tu će Borac kako stvari stoje biti čak i dominantnije nego ove godine jer je sačuvao tim i sa 5 novih igrača ulazi u prvenstvo. To su igrači koji su za tu ligu vrh tako da kao jedinu promjenu, gledaćemo ofanzivniju igru i više golova što dokazuju i pripremne utakmice je Cvetković je i doveden da bi se poboljšao taj segment.

Momci su optimistični da mogu uzeti Makabi ja nisam, vidjećemo

Poslednja izmena:
:D

To ne sigurno, tu će Borac kako stvari stoje biti čak i dominantnije nego ove godine jer je sačuvao tim i sa 5 novih igrača ulazi u prvenstvo. To su igrači koji su za tu ligu vrh tako da kao jedinu promjenu, gledaćemo ofanzivniju igru i više golova što dokazuju i pripremne utakmice je Cvetković je i doveden da bi se poboljšao taj segment.

Momci su optimistični da mogu uzeti Makabi ja nisam, vidjećemo

Pa hajde sto ovi ostali ne znaju, ali ti bi barem trebao znati da u Premier Ligi BiH niko ne moze osvojiti dvije titule zaredom. ;)
Nema veze ko da igra.
To se jos nijednom nije desilo u ovih 10 godina ili koliko vec, koliko postoji ta liga.

Jesi to ti Uysal ne mogu te prepoznati mijenjaš te avatare ko čarape:bye:

Stevo je bio lijen ko ćuskija, a u posljednje vrijeme je pravio pičvajz po svlačionici. Novi trener je došao očitao mu bukvicu i rekao ako želi da igra šta očekuje od njega nakon čega se Stevo pokupio i razgulio

Upropastio ga je transfer u Otelul.
U Modrici je bio extra igrac.

Da, da u Modriči je imao najbolje partije ali znaš kako mladost, želja za dokazivanjem, za lovom ... Poslije čim je malo kanulo odmah zvijezda nema niko jači, mogu postavljati svoje uslove...

Znaš kako to već ide u u takvim slučajevima

Dok je igrao u Modrici, bio je u vezi sa picokom starijom od sebe 3 godine, Ljiljom.
Citav grad slinio za njom.
Sad se ozenio, ***, sekira ga žena. :mrgreen:

Auf kako loša vijest.

Najbolji igrač tim Darko Maletić odlazi u Kazakstan i ostavlja tim na cjedilu.

Druga loša vijest je da se na brazilce ne računa protiv Makabija jer su tek stigli i neće se potpisivati na neviđeno slijedi proba

Treća loša vijest je da Pavićević iako se najavljivao najkasnije da će doći sinoć, još nije došao i veliko pitanje da li će uopšte.

Igrači čekaju povoljan inostrani angažman a Borac će prihvatiti tek ako se to sve izjalovi, nažalost ali nismo finanskijski konkurentni. Tako da nam je dodatno otežano pred put u Haifu, ekipa je u odnosu na šampionsku ipak rekao bi s obzirom na sve, maloo lošija

Poslednja izmena:
AJOJ ljudi vamo sve kipi ko u loncu. Euforija neviđena iako sam ja veliki pesimista po pitanju prolaska i mene će preobraziti ako ovako nastave. Ipak smo mi Srbi, euforija dostiže maksimum. Ne zna se jesu igrači ili navijači optimističniji. Momci kreću sutra u 14:00 a kad se vrate konačno i dva pojačanja.

Sale Kjakut se vraća i po 5. put najavljujem Pavićevića. Šef ga je večeras na sportskom pregledu najavio da solazi sigurno

Ludilooooo

Srećno našim momcima pa šta bude, samo hrabro

Došlo vrijeme da se mijenja avatar pred najvažniju utakmicu u proteklih 20 godina

Poslednja izmena:
AJOJ ljudi vamo sve kipi ko u loncu. Euforija neviđena iako sam ja veliki pesimista po pitanju prolaska i mene će preobraziti ako ovako nastave. Ipak smo mi Srbi, euforija dostiže maksimum. Ne zna se jesu igrači ili navijači optimističniji. Momci kreću sutra u 14:00 a kad se vrate konačno i dva pojačanja.

Sale Kjakut se vraća i po 5. put najavljujem Pavićevića. Šef ga je večeras na sportskom pregledu najavio da solazi sigurno

Ludilooooo

Srećno našim momcima pa šta bude, samo hrabro

Нек одиграју најбоље што могу и неће им нико замерити ако испадну.

Back