FJAKA

Psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime.
Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu.

Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo.
Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom,
u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar...a i ne samo u Dalmaciji.

Ka da si na Hasisu, ne bi se maka .. lipo ti ,mir ..
Da li znate o kakvom stanju tila pisem?
Ako da - da li vam je onda i sexa suvise?

Dal je glupo odbiti sex radi osicaja fjake i gustanju u tom stanju mira?
Da li sam ja normalna ako kazem da mi se danas bash lipo ne sexati?:D

i meni isto :kafa:

nekad bi uzivao sam bez sexa ... ( ta zelja dolazi nakon sexanja sa nekom macom ) :lol:

na istoku sipalo, ne bi nas ni pitalo.. vjetrovi zapuhali, narodi se bunili.. koljena mi ne bi klecala da me dodirnes ..
+ 30 na polju, srce fjaku biralo.. ko te poljubi SIT OSTAJE..saputali mi ljiljaniiiiiiiiiiiiii

Znam da je Ninac ovo za lock, al doslo mi za dusu ..pa kazem svoju zadnju u stihu

Molaj, molaj, molaj me,
molaj mene, svitu,
mene, mene, molaj me...
kad me zvizdan opali,
kad me nabombiža fjaka,
pa me odvali,
ja u vinu niman miru
k'o da san na hašišu...
padre fjaka,
padre fjaka,
ne bi se maka ja...

Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo.
Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom,

Ovo je seks, kad ne budemo više mogli doćićemo na filozofiju :D

to ti je stanje uma..kao tipa zvaka razvuceno u miljun atoma..

Koji um kad ništa nije ni istraženo ni dokazano?
Zašto se osudju ljudi zbog svojih sklonosti?
Čitam sto puta - uhapsili hakera?
Zašto? Zato što ima tehničko znanje jače nego oni koji su održavali sisteme? Što ga ne zaposle a lenjivce zbog kojih je pukao sistem najure?
Kaže - uhapisli ubicu? Ma nemoj? Ubica je ubica samo u mirnodopskim uslovima inače je ratni heroj, veličina, junak...
Angažuj takve u vojsku a ne neke seljačiće koji rad u vojsci vide kao način da se lako dodje do sigurnog posla i para

A ne da tu neke hipoteze vodimo pod "stanje uma"
Ovo o čemu ti pričaš nije lenjost nego parazitizam a parzitizam odlično funkcioniše
Glavni paraziti sebe nazivaju Vladari Sveta i imaju armiju poklonika sa svojim mrežama firmi svih namena

Na forumu imamo žestoke advokate GMO hrane i čipovanja ljudi
Zamisli što je lepa logika prvog reda - čipovali smo problematične pa znamo gde su
Kao onomad Viktorijanci što su manijački vodili računa dal neko drka u pubertetu kada ti Viktroijanci ne daju ni da se ženiš a ni da drkaš a hormoni rade nezaustavljivo. Interesantno nisu brinuli o ženskom drkanju?

E tako se ni ovde ne vodi računa da će ljudi pod video nadzorom i čipovanjem flipnuti psihički jer neće imati svoj duševni mir

A vi se zajebavajte sa umrtvljavanjem - ja nit yeban nit lud :D

Poslednja izmena:
ayaao

animated_gif_animals_0686.gif

Zašto? Zato što ima tehničko znanje jače nego oni koji su održavali sisteme? Što ga ne zaposle a lenjivce zbog kojih je pukao sistem najure?
Kaže - uhapisli ubicu? Ma nemoj? Ubica je ubica samo u mirnodopskim uslovima inače je ratni heroj, veličina, junak...
Angažuj takve u vojsku a ne neke seljačiće koji rad u vojsci vide kao način da se lako dodje do sigurnog posla i para

Ovo o čemu ti pričaš nije lenjost nego parazitizam a parzitizam odlično funkcioniše
Glavni paraziti sebe nazivaju Vladari Sveta i imaju armiju poklonika sa svojim mrežama firmi svih namena

Zamisli što je lepa logika prvog reda - čipovali smo problematične pa znamo gde su
Kao onomad Viktorijanci što su manijački vodili računa dal neko drka u pubertetu kada ti Viktroijanci ne daju ni da se ženiš a ni da drkaš a hormoni rade nezaustavljivo. Interesantno nisu brinuli o ženskom drkanju?

E tako se ni ovde ne vodi računa da će ljudi pod video nadzorom i čipovanjem flipnuti psihički jer neće imati svoj duševni mir

A vi se zajebavajte sa umrtvljavanjem - ja nit yeban nit lud :D

Um koji se pritvorija u zvaku.

Jer sve krene od kuce, mada.. di si ti ovdi vidija osudu?:D

Zato sto je zloupotreba sifri i probijanje istih pored logicnih zastita krivicno djelo.
Ratni heroj ako je ubio je ubojica- slazem se..ali gledaj to ovako .. imas vise vrsta ubojica i UBI je samo prefiks ..oli korijen,ostalo su nijanse.

Ovo je dokaz da se nisi ni potrudio saznati sta je FJAKA ..a jos manje da je razumijes ili shvacas. Ne sudim,vi nemate naziv za takovo stanje.

Zena je oduvik bila potlacena ..ka zmija .. zmiju si navika stuc bezobzira sto nije nista kriva, nasla se na putu. Sve je krenilo od Biblije. :)

A vi se zajebavajte sa umrtvljavanjem - ja nit yeban nit lud

Ti bi rado kusa fjaku, mirisi ti iz pora. :)

bice da je fjaka... opako me hvata... ali ne moze ni bolje kad je danas takvo more..
ma ne govori nista, ne pitaj ..
hajde idi malo prosetaj, tlaka.. je
isto mi je ka bonaca - ravno mi sve..
ma daj odi po slaju, budi koristan..:rumenko:

Pre ili kasnije, oces neces, moras....

Back