fizionomija lica i karakter

Glumac.
Oni ne bi trebali da se računaju ni navode kao primer, njihov posao je da se transformišu, njihov uspeh upravo zavisi od savladavanja te veštine.
+ što su često previše tipizirani, što su očiglenije karakteristike lika kojeg glume to su bolje obavili posao.

Zbog ''raznih'' uloga koje je prihvatao.
Da oni su stvarno ''bezoblični',osim kad uskoče u ulogu.Često im je karakter poptuno različit od uloga po kojima se pamte ili ih često igraju...

Ja obožavam Al Paćina.
Snimak njegove prirodne reakcije kada je primao oskara me je razočarao,
ni nalik čoveku i karakteru koji se provlači kroz sve njegove uloge, onome tipičnom za Ala, za šta sam ja mislila da je pečat njegove prave ličnosti koji ostavlja u ulogama...

Meni je
capefeardenirosmallerpic.jpg
jači u ''preoblačenju''
I
ralph-fiennes-main2.jpg

Pogledajte i recite

Da li na osnovu fizionomije lica mozemo prilično tačno zaključiti kakvi su intelektualni i duhovni kapaciteti osobe. Slika je priložena kao primer, radi se o uhapšenim napadačima na T.Pančića.
Tema je na psihologiji jer sam želela diskusiju o povezanosti lica i karaktera a ne politička prepucavanja.

Za početak reći ću da smatram je lice svakog čoveka drukčije, ono predstavlja i njegov identitet.
Lice često nepogrešivo odaje karakterene osobine ljudi. Takođe sam došla do zaključka da i život, njegova iskušenja, nedaće, posao utiču na izoštravanje ili izobličavanje crta lica i ponašanje ličnosti.

Dakle pitanje u kojoj meri verujete da se vaše karakterne osobine i intelektualni kapaciteti reflektuju na vašem licu?

ником не пише будала на челу... често пише у оку и уву...

Back