Fiziogmonika - ko je ko na licu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji podznak ima lepu gustu ravnu tamnu kosu lepe velike smedje oci, dugacke guste tamne trepavice, macje oci,PRCAST NOS lepo gradjen ima lepu guzu, u pitanju je muskarac
inace u znaku je rak...ali ne znam vreme rodjenja, pa ako neko ima neku ideju:))
inace ovo mi je astroloski blizanac, skoro sve planete su nam u konjukciji, pao mi je tip napamet, i krivo mi je sto ne znam u koliko sati je rodjen, a ne mogu da ga pitam jer nemam pojma gde je:)

Evo sta Dinkic kaze o Djelicu u intervjuu NIN-u, a sa cime se u velikoj meri slazem: lose osobine: kukavica i slab organizator; dobre: najvisa inteligencija i i znanje iz ekonomije.

Ajde Psiho, aktiviraj se malo, postavio sam ti par pitanja na prosloj strani. Nisi se valjda toliko umorio...

Truman:
E svaka cast . A sta znaci sledece - na faxu jedna koleginica ima obicaj da kad sedne iza mene stalno mi zabacuje kosu ( a fizicki je mnogo dobra )?
a) sta znaci ako to radi samo meni?
b) sta znaci ako to radi svima?

I ima jedna koja recimo voli da kao mami i stalno cuva mi mesto, a ima decka. Valjda voli da se igra...

Pazi nemora zabacivanje kose nishta znaciti ali:
- kad sedite preko puta jedno-drugo znachi itekako
- kad u prostoriji ima dosta mushkaraca a okrenuta ka tebi
- zabacivanje kose pred svima je moguce TIK da bude primecena

Truman:
Vrlo moguce da mu se dopadas, a da to ne zeli da znas, i da misli da ako te bude gledao pomislices da mu se dopadas. A mozda ne izbegava razgovor jer opet misli da ako provalis da izbegava pomislices da mu se dopadas. Uh al sam ga iskonstruisao :). A takodje je moguce da ti je iza ledja uradio nesto lose pa ga je sramota. Mislim da bi Psiho ovde trebalo da ima poslednju rec...
HAhahahahahahah
Hvala ti, na trudu!!!
Nista mi nije jasno...
Jel mu se dopadam ili ne?
hahahahahahaha

Psiho ne bi bilo lose da nas malo poducavas o analizi lica, cisto kao stvar dobre volje ( posto sam primetio da ne odgovaras na neka moja pitanja ). Ako neces izjasni se, najgore je ignorisati coveka...

Evo npr. ako hoces zanima me kako prepoznajes osobu koja je folirant, koja se folira?

Ok u pravu si. Mozda malo smaram, a ti neces da otkrijes sve cake.

Ali ja bih se ipak zadrzao na foliranju. Ja recimo provaljujem foliranta na dva nacina: 1. prica mu/joj je suplja 2. ili po tonalitetu glasa ako dobro poznajem tu osobu.

Ajde Psiho prosvetli malo nas uboge forumase. I cesto primecujem da kad se neko folira, pogotovu ako dobro znam tu osobu, to me jako iritira ali prosto ne znam kako da reagujem. Ako se iznerviram ispascu budala pred tom osobomm, a ne zelim i sam da se foliram. Mozda je najbolje (p)ostati emotivno hladan prema osobama za koje se moze reci da su bas foliranti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back