FIZICKI IZGLED

Ja to sve po intuiciji, kad pogledam kartu zamisljam osobu. :)

Blago tebi za tu intuiciju, ja se trudim da nadem povezanost...ali u vecini slucajeva pogrijesim.:rumenka:

Nasla sam cak za sebe laksu varijantu da shvatim razlike, na astrofaces, valjda cu da uspijem da usavrsim. :)

Nekako vise sam pokusavala da naucim karakter osobe, i ponasanje... ali i to :dontunderstand: najbolje...

:aha: svaki pocetak je tezak

Zavisi, sigurno je samo da smo mnogo fini i romanticni. :D Ovo je prevelika generalizacija.

AC, vladar AC, planete koje aspektuju AC, planete u prvoj kuci.
Obicno lepi imaju AC Blizanci, Vaga i Strelac. Ali i ovo je opet siroko.
Sto se zena tice, definitivno Mesec konjuncija Venera, ovo me nikad nije prevarilo... Venera u aspektu sa Marsom, s tim sto sekstil i trigon daju neku zenstvenost i toplinu. Venera dobar aspekt Neptun.
. :)
Sta se tice AC i znaka Vage, moglo bi se reci, da je jedna trecina lepih.
Ja licno sam videla vise AC Devica, da su lepe.

Ovde su poznate osobe sa AC Vaga:

http://www.cafeastrology.com/libra_ascendantrisingsign.html

pa presudite sami, tko je lep a tko nije.

Izgled odredjuje ASC kao i stepen na kom se ASC nalazi, planete u prvoj kući itd. Generalno - ljudski znaci (blizanci, device, vodolije) kao i vage i bikovi bi trebalo da su medju najlepšima (recimo za mene je najlepša osoba koju sam ikad video u životu blizanci/vaga sa venerom u raku), ali postoji dosta faktora koji na to utiču...

U principu, najlepši bi bili ljudi čiji je podznak Vaga ili Strelac.

Mislim da sam cula od jednog astologa pre par godina na tv-u da su ljudi sa Venerom u raku jako lepi...

Izgled odredjuje ASC kao i stepen na kom se ASC nalazi, planete u prvoj kući itd. Generalno - ljudski znaci (blizanci, device, vodolije) kao i vage i bikovi bi trebalo da su medju najlepšima (recimo za mene je najlepša osoba koju sam ikad video u životu blizanci/vaga sa venerom u raku), ali postoji dosta faktora koji na to utiču...

Heee...ja sam Blizanac, podznak mi je Vaga, i imam Veneru u Raku...mozete da me zamislite :zurka: =)

Nego...jel neko cuo nesto u vezi Pedje Radovica...? Moze i na pm ako vam se ne pise ovde o tome..

Poslednja izmena:
Sad sam se setio...kad sam radio svoj prvi horoskop sa 16-17, bilo je na nevidjeno, zena mi poslala odstampanih 15-ak stranica...napisala da sam "magneticnog izgleda", i slicne stvari...nisam bas bio siguran sta to znaci, i bilo mi je cudno kako moze da mi pise kako izgledam kad me nikad nije videla :mrgreen:

Evo sta sam nasla za Veneru

Venera u Vagi

Venera u Vagi donosi eleganciju i šarm. Osobe su blage naravi, nežne, srdacne i predusretljive prema drugima. U toj svojoj predusretljivosti mogu i da preteraju na svoju štetu. Rafiniranog su ponašanja i imaju izražen smisao za estetiku i osecaj za meru. Nisu dovoljno fleksibilne i kada se razocaraju mogu otici u krajnost. Uživaju u društvenoj angažovanosti i zadovoljstvima. Odlikuje ih dobar ukus i sklonost ka umetnosti.

Po svojoj prirodi su emotivne. Svoje emocije i draži ne skrivaju. Romanticne su i idealizuju ljubav, pa se ponekad ne uspeju prilagoditi realnosti u svojoj vezi. Privlacne su drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte i stupaju u ljubavne odnose. Vole igre, zabavu, ples i tada im je najbolje pristupiti. Erotika i seks obavezno idu uz emocije. U stanju su da ostvare sretan brak jer se trude da ugode svom partneru na sve moguce nacine i imaju uspeha u tome.
Neciji citat-'Venera u Vagi daje da budes onako bas zenski lepa,zenstvena,neznog izgleda. '

mali, skoro deciji. Oci su sive ili svetloplave boje, a kosa tamnija. Odlikuje Vas i sporiji ili "tezi" hod. Zene su veoma romanticnog stila i izgleda, izuzetno zenstvene.

Ja imam Veneru u Vazi :) i ovo boldovano iznad sam nekako ja, tu mi je i Pluton blizu i sve to u 11 kuci.
Takodje, nisam bas nesto privlacan ljudima, mozda sam im cak i odbojan :) :)

Koliko sam ja promatrala ljude oko sebe, Venera u Vagi daje lepe oci (za mene su oci najvaznije)
Venera u Skorpionu daje privlacne i magneticne oci, a ne toliko lepe.
Jedna moja prijateljica ima Veneru u Blizancima i ima velike i lepe oci. Pre bi rekla za nju, da joj je Venera u Vagi, a nije.

Netko gleda u oci, netko u lice, netko kosu, telo, noge, zube i jos mnogo sta.
Ja volim magneticne i privlacne oci, kao sta ima podznak Skorpija ili Venera u Skorpiji.

Podznak Skorpija:
Grace Kelly (Venera u Vagi),
Nastasja Kinski,
Michael Douglas,
Richard Gere i drugi.

Meni je venera u vagi, i imam lijepe oci.
Jedan moj prijatelj podznak sco. kao sto si i napisala, magnetican i privlacan pogled, ali neobicne okice ima.

Kad je neko podznak sco. u vecini slucajeva nisu visoke osobe. Znate li mozda obrnut slucaj?

Slazem se sa vecinom, podznak vaga, i venera u vagi 1. kuca, ti ljudi su prelijepi. Znam momka, on je wow. Kod njega je i pluton u 1. kuci, kao i mjesec, mars mu je u lavu. Lik jednostavno zraci ljepotom. :D

Procitala sam isto, da je karakteristicno za ljude koji imaju veneru u vagi, da vole samo jednom. Ne znam sad koliko se tome moze vjerovati, ali u mom slucaju bi moglo biti tacno.

#izbezumljen, imas lijepe okice, zar ne? :) Vjerujem da si distanciran, ne odbojan.

Meni je venera u vagi, i imam lijepe oci.
Jedan moj prijatelj podznak sco. kao sto si i napisala, magnetican i privlacan pogled, ali neobicne okice ima.
Kad je neko podznak sco. u vecini slucajeva nisu visoke osobe. Znate li mozda obrnut slucaj?
Slazem se sa vecinom, podznak vaga, i venera u vagi 1. kuca, ti ljudi su prelijepi. Znam momka, on je wow. Kod njega je i pluton u 1. kuci, kao i mjesec, mars mu je u lavu. Lik jednostavno zraci ljepotom. :D
Iskreno rečeno ne poznam mnogo muškaraca sa podznakom Škorpije (više su Lavovi, Jarčevi ili Vage). Moj bivši lekar je podznak Škorpija i nije visok. Magnetičan je: ja uvek kažem, da takvi imaju kineske oči.
Sa druge strane poznam dosta ženskih osoba sa podznakom Škorpija. One su suhe i visoke. Jedna od njih je bila plesačica (volela je mnogo Patricka Swayze-a). Ona izgleda kao manekenka. Ima Jupiter u 10.kući i izgleda kao princeza. Rođena je 1978 godine, udata i ima dvoje dece.
LP, B.

Iskreno rečeno ne poznam mnogo muškaraca sa podznakom Škorpije (više su Lavovi, Jarčevi ili Vage). Moj bivši lekar je podznak Škorpija i nije visok. Magnetičan je: ja uvek kažem, da takvi imaju kineske oči.
Sa druge strane poznam dosta ženskih osoba sa podznakom Škorpija. One su suhe i visoke. Jedna od njih je bila plesačica (volela je mnogo Patricka Swayze-a). Ona izgleda kao manekenka. Ima Jupiter u 10.kući i izgleda kao princeza. Rođena je 1978 godine, udata i ima dvoje dece.
LP, B.

Uf ja znam 3 zenske osobo sa podznakom skorpije i nijedna nije mrsava ni visoka, cak naprotiv oblije i niske. Onako do 167 najvise i jace gradje.
Mislim da ce pre znak skorpiona u kombinaciji sa podznakom blizanaca doneti visoku i suvu osobu, znam jednu takvu.

Ne znam sta sve na to utice...izgleda svasta...meni je Pluton u prvoj kuci u Vagi, pored ostalih stvari iznad sto sam pisao...svasta mi je u Vagi, i podznak i Saturn i Jupiter i Pluton, cela ekipa.. :p

ahhhh ti si muško,a šta je tebi onda zgodan frajer????? i ja ovdje inače nisam ciljala o nikakvoj lijepoti več o očima.a večina cura se pali na njega tako da....:zper:

Pa ovaj mi je smesan...i pogled mu je bezveze, jer je namesten i isfoliran....serem se u takve likove koji su na pola puta da budu muskarci, a ni ribe kojima se takvi svidjaju nisu mnogo bolje.

Back