Fizicka prevara / psihicka prevara

Pisemo o ljubavnom odnosu.
Malopre si napisao “kad zamisljas fizicku prevaru”?
Sada pises o obecanjima.
Nejasno.
Превара је неиспуњено обећање. Ако си свом партнеру обећао да нећеш да машташ о другим људима, а притом то радиш, онда си прекршио обећање и самим тим си преварио свог партнера.

Procitah upravo izraz “nije jos doslo do fizicke prevare”.
Sto bi znacilo da postoji “psihicka prevara”.
Da li postoji tako nesto i sta to podrazumeva?
Sta ti mislis da li je prevara ako flertujes sa muškarcima a kuci te čeka muz?ne mora da bude fizički kontakt ili tvoj muž da izlazi sa drugaricama i flertuje a ti cekas kuci
Mašta je nesto drugo.svi mastamo i žene i muškarci.

Превара је неиспуњено обећање. Ако си свом партнеру обећао да нећеш да машташ о другим људима, а притом то радиш, онда си прекршио обећање и самим тим си преварио свог партнера.
Nije se rodila takva neiskvarena dusa :lol:
Nikada nisi pomislio na drugu dok si bio sa tvojom dragom?
Ja jesam. Jesam li ga tako prevarila?

Toga ima na kilo. Pitanje je šta će da uradi povodom toga.
Ако мушкарци не признају емоционалну превару, онда нема шта да раде поводом тога. То је прихватљива ствар.

Друга је ствар ако је признају али јој дају мању тежину.

Nije se rodila takva neiskvarena dusa :lol:
Nikada nisi pomislio na drugu dok si bio sa tvojom dragom?
Ja jesam. Jesam li ga tako prevarila?
ГрешУ људи. Међутим, то што грешУ не значи да не варају. На другу страну, ако ниси ништа обећао/ла, онда нема ни преваре. Може бити изневерених очекивања -- и то може да прави проблем -- али није превара у строгом смислу речи. На крају, нема свака превара једнаку тежину. Неке преваре могу бити мале ситне преварице :kez: Друго је шта ја лично толеришем и не толеришем.

Back