Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kaseta Lokice Stefanovic-Novo telo za 30 dana... Mislim ovo 30 dana je malo pretereno, ali svakako da ima puno rezultata i nakon 30 dana. Doduse ko nema mnogo viska.. i moze dobiti novo telo.. ali bas neko sa previse kilograma..nema sanse za 30 dana! ali naravno..nista nije carobni stapic! i sto sporije postizez rezultate to ce duze trajati!
ima nekoliko bloka vezbi? hoces da ti nabrojim za koje delove tela..? ili?
MOLIM VAS ALI MOLIM VAS KAZITE MI DA I DALJE IMATE TU KASETU I DA IKAKO MOGU DA DODJEM DO NJE? trazim je vec godinama ali bezuspesno, iskreno se nadam da cete videti poruku. mozete mi odgovoriti i na mail mmilojevic@ymail.compa kaseta Lokice Stefanovic-Novo telo za 30 dana... Mislim ovo 30 dana je malo pretereno, ali svakako da ima puno rezultata i nakon 30 dana. Doduse ko nema mnogo viska.. i moze dobiti novo telo.. ali bas neko sa previse kilograma..nema sanse za 30 dana! ali naravno..nista nije carobni stapic! i sto sporije postizez rezultate to ce duze trajati!
ima nekoliko bloka vezbi? hoces da ti nabrojim za koje delove tela..? ili?
Ja trazim tu kasetu, vezbe, kako god vec skoro godinu dana, obzirom da su ih skinuli sa youtuba ne znam kako da dodjem do njih. ja bih da otkupim kasetu, kopiju, ukoliko je to moguce?veliki sam fan Lokicinog rada i moram da imam te vezbe opet, nista mi ni upola nije toliko pomoglo. help!
![]()