Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam nasla novi bazen, imam pravo na besplatno koriscenje bazena u drugom objektu iste kompanije kod koje iznajmljujem stan. Mali je i plitak, ali cist i topla voda i nema zive duse, muz i ja bili sami, isplivali se za sve pare! Ima i hot tub, dzakuzi, to je tek uzivancija posle plivanja. Gledacu da skoknem svaki dan, bas prija i misicima i kostima i zglobovima posle ove surove kanadske zime.

Ja sam nasla novi bazen, imam pravo na besplatno koriscenje bazena u drugom objektu iste kompanije kod koje iznajmljujem stan. Mali je i plitak, ali cist i topla voda i nema zive duse, muz i ja bili sami, isplivali se za sve pare! Ima i hot tub, dzakuzi, to je tek uzivancija posle plivanja. Gledacu da skoknem svaki dan, bas prija i misicima i kostima i zglobovima posle ove surove kanadske zime.

ogroman + :D

olenjila sam se od onog gripa sto sam imala 5 dana i jos 10 se oporavljala posle. moram se aktiviram, svaki dan evo sad cu, i nikako.

mozemo uros i ja da se pogodimo za cenu bajsa :rotf:

- - - - - - - - - -

bila bi fora da se uros, ako kupuje polovni, stvarno javi meni na oglas. ali ne ovde. :zcepanje: da mi dodje u kucu da pogleda bajs. :rotf:

Back