Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kik box :zaljubljena:

Radila sam direkt i nozni udarac...to mi je pokazao, pa onda na foxuserima....ako nastavim trebace mi i rukavice.

- - - - - - - - - -

Dobila sam i kompliment tjah da imam bas jak udarac nogom....bas sam srecna zbog toga.

pa eto danas dečko radio kontrakosi i zajebo i klupu i šipku na sred, ali na sred
i kipelo mi kipelo, reko dal da kažem il da ćutim šta me se tiče što je on nekjulturan
al brate moraš da preskočiš da bi prošo, nema šanse da ne preskačeš jer ipak to nije tako veliki prostor...
i ja mu kažem jel ćeš da sklanjaš ovu klupu il kako
a on će meni a što jel smeta
ja mu kaem ne može da se prolazi
i onda skloni klupu...šipku je naravno ostavio
pa jebbote koji je to mentalni skloip, šta je to unutra, kad neko može da donese i klupu i šipku i tegove i sve lepo namesti kad mu treba da vežba, a posle kad završi samo ostavi sve tako :neutral:
pa jebbo vam ja mater nevaspitanu

pa eto danas dečko radio kontrakosi i zajebo i klupu i šipku na sred, ali na sred
i kipelo mi kipelo, reko dal da kažem il da ćutim šta me se tiče što je on nekjulturan
al brate moraš da preskočiš da bi prošo, nema šanse da ne preskačeš jer ipak to nije tako veliki prostor...
i ja mu kažem jel ćeš da sklanjaš ovu klupu il kako
a on će meni a što jel smeta
ja mu kaem ne može da se prolazi
i onda skloni klupu...šipku je naravno ostavio
pa jebbote koji je to mentalni skloip, šta je to unutra, kad neko može da donese i klupu i šipku i tegove i sve lepo namesti kad mu treba da vežba, a posle kad završi samo ostavi sve tako :neutral:
pa jebbo vam ja mater nevaspitanu

Govna. Znači brate vežbaš u javnoj teretani i ne staneš da razmisliš kao ej jbt, još neko ovde vežba osim mene... sve to treba pod mač i kraj priče.

pa dobro ne mora mač, ali eto na primer društveno koristan rad...da pod kaznu skuplja tegove jedno mesec dana...znači ja sad radim biceps i kad završim ne vratim na mesto nego šutnem bučice ispod trake za trčanje...i onda on to mora da dohvati :mrgreen:

Back