Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svi navijamo!
Ja bih došla i lično da navijam, ali sutra sam u Rumuniji pa ću misliti na vas. :zag:

Obavezno neke fotke nakon trke da stavite.

evo ja sve gledam gde se njamanje sjajim i rumenim, ali nema nijedne takve :lol:
probala sam i crno beli filter, al ne vredi :lol:
izgurali smo nekako, mm cak bolje nego ja jer sam trcala sa ukocenim vratom. ne znam kako sam istrcala do kraja, jer nakon 7km vise nisam mogla normalno da disem od bolova u vratu.
ja volim ovakve ravne staze. vreme sjajno, cak malo i pretoplo i dosta jak vetar na momente.

20181105_084825.jpg
20181105_085049.jpg

Bravo ženo, super si, svaka ti čast! Bravo za oboje! :super:
A šta je sa vratom? :(

ne znam. ustala sam sa bolom u vratu, i to se pogorsalo bas pred trku dok sam se zagrevala.
onda sam nasla polozaj glave i vrata dok trcim da me ne boli mnogo, ali nakon 7km sve je pocelo da me boli i da se koci od tog nepravilnog polozaja.
kad smo dosli kuci jedva sam pomerala glavu. mm me izmasirao gavez gelom i tad mi je bilo malo bolje. jutros je ok, ali jos uvek ne mogu skroz da okrecem glavu levo desno

ja sam se jos popravio.. opet sam sam sebe iznenadio.. kako sam sam merio, chip time mi je oko 53:50..
e sad, kad sam dosao da uzmem startni broj, nisu mi jos azurirali uplatu.. onda mi je dodelila broj neke devojke, flomasterom joj presarala ime i moje podatke unela u laptop.. sad vidim na preliminarnoj listi tu devojku sa mojim startnim brojem i mojim rezultatom, a mene nigde.. pisao sam im na mail, valjda ce ispraviti na konacnoj listi.. no to nije toliko ni vazno.. bitno da sam ekipno prvi :) pobedio covek iz indjije + ja i eto :)

- - - - - - - - - -

cek, probacu i slicku da okacim.. rumen sam kao kvinsi i jedva da sam mogao da otvorim oci od znoja

ja sam se jos popravio.. opet sam sam sebe iznenadio.. kako sam sam merio, chip time mi je oko 53:50..
e sad, kad sam dosao da uzmem startni broj, nisu mi jos azurirali uplatu.. onda mi je dodelila broj neke devojke, flomasterom joj presarala ime i moje podatke unela u laptop.. sad vidim na preliminarnoj listi tu devojku sa mojim startnim brojem i mojim rezultatom, a mene nigde.. pisao sam im na mail, valjda ce ispraviti na konacnoj listi.. no to nije toliko ni vazno.. bitno da sam ekipno prvi :) pobedio covek iz indjije + ja i eto :)

- - - - - - - - - -

cek, probacu i slicku da okacim.. rumen sam kao kvinsi i jedva da sam mogao da otvorim oci od znoja

bravo, bravo :cmok2: :klap:
sta sam ti rekla, usao si u trening poptuno i u sjajnoj si formi :D

jes bilo toplo, a 4. novembar

da, da, a ja sav u crnom :)... i ona duga deonica pred kraj uz vetar

tu mi je i bilo najteze jer sam pomerala glavu previse zbog vetra, pokusavala da se namestim da me ne boli.
i psiholoski je grozno, nikad kraja. cim smo okrenuli nazad prema areni meni bilo bolje

- - - - - - - - - -

Bravo buki! :vatromet:

- - - - - - - - - -

Joj, mnogo volim da čitam o vašim trkama i da navijam za vas :D

hvala lunjo, meni je ova tema super i puno mi znaci podrska :cmok2:

Back