Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MENi drugarica pre neki dan prica 3-4 meseca je vezbala sa personalnim trenerom,
Bas se primila... sve sjajno, inace je mrsavica, utegla se, misici sve... i kad je pocela kao sama... deca se prehlade i ona tu pocne da izostaje
I mic po mic odustane...
Kaze sad je sira nego ikad, butine se udaraju, ruke dobila one sismis rukave... a tu je malo starija od mene... kaze bas ne valja...

Meni to doslo ko kec na desetku da opet ne pocnem da vezbam... :malav:
Zamisli tako se utegnem i posle sve kljokne...
Bolje nista :lol:

MENi drugarica pre neki dan prica 3-4 meseca je vezbala sa personalnim trenerom,
Bas se primila... sve sjajno, inace je mrsavica, utegla se, misici sve... i kad je pocela kao sama... deca se prehlade i ona tu pocne da izostaje
I mic po mic odustane...
Kaze sad je sira nego ikad, butine se udaraju, ruke dobila one sismis rukave... a tu je malo starija od mene... kaze bas ne valja...

Meni to doslo ko kec na desetku da opet ne pocnem da vezbam... :malav:
Zamisli tako se utegnem i posle sve kljokne...
Bolje nista :lol:

pretpostavljam da ta degradacija u njenom izgledu nema apsolutno nikakve veze sa tim da je verovatno jela ko sumanuta

ja deblje izgledam kada vežbam, nabuje mišići
zato pazim da ruke radim sa baš malim ali dosta ponavljanja...ne volim previše mišićave a nisu mi ni tanane
a noge i dupe sa većim opterećenjem jer tako volim
evo prvi put u životu dole nosim L veličinu...gore sam ostala na M

Bravo Kvinsiiii :super:

- - - - - - - - - -

Ja sam pokusala danas da se uslikam u ogromnom ogledau nakon treninga, moram brate na kurs uslikavanja same sebe jer isoadnem ko da sam metar i sumska jagoda :rida:

- - - - - - - - - -

Inace vezbam aki ne stizem da se cekiram na temi:D

Ima teretana jako blizu ovog stana, bukvalno 3 minuta hoda. Učlanim se pre godinu dana.Teretana je ok... lepo skockana, kul enterijer, jako je čisto. Međutim, teretana je mala. Zbog toga nema mnogo sprava, što i nije problem, jedine sprave koje i koristim su kablovi i lat mašina, što svaka teretana ima.... za sve ostalo mi trebaju samo klupa, tegovi i šipke. Problem je čim dođe malo više ljudi, nema gde igla da padne. Od 6 popodne, posle posla, je velika gužva, a kako je subotom i nedeljom kad se sjate vikend vežbači, da ne govorim.

Posle par meseci odem u drugu teretanu u komšiluku. 7 minuta hoda. Daleko veća, daleko bolje opremljena, relativno čista, čak i jeftinija. Dosta ljudi, ali veliki je prostor, ima mesta za sve. Drugi dan vidim dva lika u siledžijkama kako poziraju u ogledalu. Sutradan pred ogledalom vidim trojicu kako se skidaju i slikaju. Posle 15 dana se vratim u malu teretanu.

Back