Fitnes forumasice

• Začetnik teme Začetnik teme Troja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:sad2:

žilica neka istegnuta...bar se nadam...
i ja sam imao taj problem...bolelo al duboko negde unutra...i prethodno bi se lepo zagrejao i par serija sa sitnim težinama da se baš zagrejem, pa sam onda pičio normalno
trebalo bi da za jedno mesec dana prođe ako je kao kod mene

:sad2:

žilica neka istegnuta...bar se nadam...
i ja sam imao taj problem...bolelo al duboko negde unutra...i prethodno bi se lepo zagrejao i par serija sa sitnim težinama da se baš zagrejem, pa sam onda pičio normalno
trebalo bi da za jedno mesec dana prođe ako je kao kod mene

Tacno tako boli, negde unutra. Kad masiram ne mogu da pogodim gde boli. Nemam pojma od cega je, mozda od misa jer sam promenila radni sto ili mozda od nezgodnog spavanja...Vec 2 dana me boli.

da...ne možeš da pronađeš tačno mesto gde boli jer je unutra
i tek će da te boli...danima a možda i mesecima...
kad je prošlo desno ramence, onda sam kao po redosledu ujebo i levo ramence, al nešto lagano jer me vrlo kratko bolelo

ništa opasno, gore sam napisao kako sam ja, pa možeš i ti da probaš tako

Dobila zeleno svetlo od kiroprakticara (usput skolovanog) za kik box. Kaze ti pokreti upravo pomazu kicmi, jacaju je. I posle ja luda kad kazem meni je posle treninga dobro. Plan mi je da uradim 10 personalnih i da predjem u grupu. A trcanje onda ide 1 nedeljno, osim ako ne ojacam kao pre da mogu i da trcim i treniram u istom danu.

Samo vezbaj :aha2:

Trebace ti :zper:

Hocu...bas sam hepi. Idem na kontrolu za 2 nedelje.
I meni posle kazu miruj, ne pomeraj se...ja kako sam dzak udarila lepo sam osetila da je bolje. A u grupi mozda bude pravi sparing nekad, da udarim nesto zivo sto oce da vrati udarac.:rotf: u oklopu, vise im tamo oklopi u sali.

- - - - - - - - - -

Jedva cekam novi trening...bas volim kad se pomera trener a ja udaram. To me izaziva :rotf:

- - - - - - - - - -

Luda :zcepanje:

- - - - - - - - - -

I bas sam ponosna na sebe, jer ovo sto ja radim drugi sa mojom dijagnozom ne bi ni u snu poksao, a ja samo pratim svoje telo

Meni dete ne dozvoljava, ni da vežbam ni da spavam :((
Uopšte ne znam kako sve da postignem, fali mi ali nemam vremena, kad sam prva dok dođem kući bude 5, malog u 7 spremamo na spavanje.
Meni je dva sata sa njim premalo.
Možda sam ćaknuta :((

Uopšte ne znam kako sve da postignem, fali mi ali nemam vremena, kad sam prva dok dođem kući bude 5, malog u 7 spremamo na spavanje.

nisi caknuta. tek si pocela da radis, nedostaje ti i malo je koliko god da provedete zajedno.
ja ni sa jednim detetom nisam mogla, a ni htela da se posvetim sebi bar malo dok nisu napunili 2 godine. pomeri se i vreme spavanja i zajednicko provedeno vreme bude kvalitetnije pa na kraju dana ustines malo vremena i za sebe bez mnogo grize savesti

Cuti,bice ti dozivotno na grbaci :veomazlobnismajlikojiseveomazlobnokezi:

Tema: poluupaljeni kvadrovi i ramena

Poslednja izmena:

Back