Firefox add-ons

Претрага рече да нема овај адд он.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/184617/

Ридер олакшава читање чланака тако што га фокусира. Мени овај додатак много значи. Пре него што сам нашао овај ад он користио сам епл сафари због те опције. Сад је читање онлајн новина много угодније.

Najbolji sigurnosni dodatak, Noscript blokira Wma, Flashplayer ili Java scripte na sajtu.Za one sa sporijom vezom obavezno.Može da izgleda malo komplikovano u početku ali verujte da se isplati malo se potruditi.
Kod:
http://noscript.net/

NoSquint
http://urandom.ca/nosquint/

Posjecivanjem razlicitih sajtova cesto su slova i slike neodgovarajuce velicine.
Drzanjem CTRL i okretanjem tocka na misu smanjicete ili povecati sliku, s tim sto ce zumiranje biti podeseno isto za svaki sajt.
NoSquint omogucava da smanjujete i povecavate zum, s tim sto on zapamti podesavanje za svaki sajt pojedinacno.

Poslednja izmena:
Google toolbar jeste da malo koči ali nudi svašta:)
Naprimer opciju da u novom tabu ponudi najčešće posećene strane,kao u chrome-u,ili mogućnost da prevede stranicu sa bilo kog na bilo koji jezik...

Google toolbar jeste da malo koči ali nudi svašta:)
Naprimer opciju da u novom tabu ponudi najčešće posećene strane,kao u chrome-u,ili mogućnost da prevede stranicu sa bilo kog na bilo koji jezik...

Prvo,nije add-on,a drugo,to je takva glupost kao i svi toolbarovi,a i sam si rekao da malo koci,samo ja bih dodao - malo vise.

Jedno pitanje... ne mogu baš da se snađem na ovom pf, možda odgovor negde i postoji...
Elem, od jutros ne mogu da gledam ništa preko firefoxa na youtube-u, preko IE mogu, i mogu youtube link da gledam sa facebook-a, dakle samo sa youtube stranice ne mogu (u firefoxu, da ne bude zabune...) Pokušala sam da ga deinstaliram i opet instaliram i ne mrda.... prilično sam sigurna da od sinoć niko ništa nije čačkao a tada sam gledala bez problema... Ima li neko ideju u čemu je problem i šta da radim?

Jedno pitanje... ne mogu baš da se snađem na ovom pf, možda odgovor negde i postoji...
Elem, od jutros ne mogu da gledam ništa preko firefoxa na youtube-u, preko IE mogu, i mogu youtube link da gledam sa facebook-a, dakle samo sa youtube stranice ne mogu (u firefoxu, da ne bude zabune...) Pokušala sam da ga deinstaliram i opet instaliram i ne mrda.... prilično sam sigurna da od sinoć niko ništa nije čačkao a tada sam gledala bez problema... Ima li neko ideju u čemu je problem i šta da radim?

Probaj da ocistis kes u firefoxu.

Tools>>Clear Recent History>>Everyting

Dobar dan svima na forumu! Imam jedan problem, zapravo interesuje me da li i kako mozilla firefox moze da zapamti lozinke koje unesemo a da posle mogu da vidim tu lozinku koja je uneta u moj ff browser, postoji li neki addon za to ili nesto u podesavanjima da treba da se uradi da bih posle ukucane lozinke mogao istu i videti koju sam uneo, jer se reg. na brdo sajtova i onda ne pamtim te lozinke, pa bih molio da mi neko pomogne ako moze... dakle treba mi da mogu da nekako sacuvam lozinku i kasnije istu da vidim, ali bez da je sacuvavam u nekom podsetniku mimo mozille. Moze li to nekako da se izvede? Molio bih vas za brz odgovor

Hvala unapred!

Back