Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Da pitam koja je prednost speeddiala...?
Narocito ako je brz net....
Narocito ako je brz net....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

http://noscript.net/

Google toolbar jeste da malo koči ali nudi svašta
Naprimer opciju da u novom tabu ponudi najčešće posećene strane,kao u chrome-u,ili mogućnost da prevede stranicu sa bilo kog na bilo koji jezik...

Jedno pitanje... ne mogu baš da se snađem na ovom pf, možda odgovor negde i postoji...
Elem, od jutros ne mogu da gledam ništa preko firefoxa na youtube-u, preko IE mogu, i mogu youtube link da gledam sa facebook-a, dakle samo sa youtube stranice ne mogu (u firefoxu, da ne bude zabune...) Pokušala sam da ga deinstaliram i opet instaliram i ne mrda.... prilično sam sigurna da od sinoć niko ništa nije čačkao a tada sam gledala bez problema... Ima li neko ideju u čemu je problem i šta da radim?
Jedno pitanje... ne mogu baš da se snađem na ovom pf, možda odgovor negde i postoji...
Elem, od jutros ne mogu da gledam ništa preko firefoxa na youtube-u, preko IE mogu, i mogu youtube link da gledam sa facebook-a, dakle samo sa youtube stranice ne mogu (u firefoxu, da ne bude zabune...) Pokušala sam da ga deinstaliram i opet instaliram i ne mrda.... prilično sam sigurna da od sinoć niko ništa nije čačkao a tada sam gledala bez problema... Ima li neko ideju u čemu je problem i šta da radim?