Finalizovani pregovori sa Fijatom

Jel balegu koristi kao gorivo :rotf::rotf::rotf:

Pa ...... na g-ovna ide. Iseres se u rezervoar i puchi.Kad krenes na put prvo se dobro najedes i onda umesto na pumpu ti skrenes u neki sumarak i porodicno se iske-njate i napunite rezervoar.
Takodje onaj lanac poljskih WC-a sto je Djilas otvorio ce sluziti za dopunjavanje rezervoara.Znaci karpos kad ti se prik-enja ti pravac prvi Djilasov WC i oni ti otkupe g-ovno a mozes i da se iseres u svoj auto ako ga budes imao. Kaze Dinkic da ce se ovim projektom sa FIAT-om totalno iskoreniti nezaposlenost u Srbiji posto je ista puna seratora tako da ce svi samo s-rati i uzimati lovu.

A ovo bi trebalo da bude drugi model. On ce do sredine 2009-e da izadje i bice namenjen kupcima sa dubljim dzepom tj za guzonje.

25kq7nt.jpg

Ovaj ide na proliv od 98 oktana

A ovo bi trebalo da bude drugi model. On ce do sredine 2009-e da izadje i bice namenjen kupcima sa dubljim dzepom tj za guzonje.

25kq7nt.jpg

Ima da angazuju Srpskog domacina inovatora da pronadje gorivo :rotf:

Podrazumevano I mi KLIP za trku imamo
Sta je nemacko luce na spram srpskog klipa od 38.......reda

Dolazili su kod mene neki profesori iz Novog Sada i Zemun polja - priča Perišić. - Tražili su mi da im dam klip. A, na pitanje šta ja od toga imam, odgovarali bi mi da ću da "uđem u knjige". "Šta ću ja u knjigama, a vama da ostavim novac", pitao sam ih, pre nego što su odustali.

Inace u ugovoru pod stavkom 34a stoji da ce FIAT pokrenuti i proizvodnju limuzine koje ce sluziti za prevoz predsednika i ostalih politicara seratora. Raspolagace najvecom zapreminom rezervoara a prednost ce mu biti sto kada rezervoar ostane prazan a u blizini ni jednog Djilasovog WC-a a nikom iz auta se ne s-ere sam politicar ili predsednik licno ce moci da udje u rezervoar i auto ce ga prepoznati kao g-ovno i moci ce da se odveze do prvog mesta gde ce moci da se natankuje sa svezim izmetom.

w177gm.jpg

Torrente, koliko vidim nemas nista pametno da kazes na ovu temu.
Napravi svoju temu Djilasov WC(posto si istim opterecen) pa tamo kaki do mile volje.

Kako nemam. Citaj pazljivije. Svaki podatak koji sam izneo je strucan.
Nego koji ces ti od navedenih modela da pazaris???
Ovaj predsednicki???? Taman kad predsedniku ponestane goriva da se zrtvujes za njege pa pravac u rezervoar.

Poslednja izmena:
Inace u ugovoru pod stavkom 34a stoji da ce FIAT pokrenuti i proizvodnju limuzine koje ce sluziti za prevoz predsednika i ostalih politicara seratora. Raspolagace najvecom zapreminom rezervoara a prednost ce mu biti sto kada rezervoar ostane prazan a u blizini ni jednog Djilasovog WC-a a nikom iz auta se ne s-ere sam politicar ili predsednik licno ce moci da udje u rezervoar i auto ce ga prepoznati kao g-ovno i moci ce da se odveze do prvog mesta gde ce moci da se natankuje sa svezim izmetom.

w177gm.jpg

Луди човече........ствааааааааарно престани.... добићу упалу трбушњака од смеха.............. ааааааааааааааааа...:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Него изгледа да си ти измислио лек за жутицу - нигде их нема... уја, где сте...

Back