Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima lek za nju...tajlandsko pusenje...ozbiljno... nije kao kod klasicnog kada skida kozuru i stavlja ga u usta...kod taljadjanki kozuru ona navlaci preko njene glaveušao sam u temu da vidim šta je fimoza. Izlazim iz nje jednako neobavešten
mora postavis slikuMogu li da imam seks ukoliko imam fimozu ?
istoušao sam u temu da vidim šta je fimoza. Izlazim iz nje jednako neobavešten
Pa brt sa kim mogu da imam seks ako sam muško valjda se podrazumevabudi precizan, strejt seks sa zenskom osobom ili gej seks sa muskom... ?
hahah brateima lek za nju...tajlandsko pusenje...ozbiljno... nije kao kod klasicnog kada skida kozuru i stavlja ga u usta...kod taljadjanki kozuru ona navlaci preko njene glave
kazu da boli i da ima krvi, al posle nje nema vise fimoze, jer koza visi ko odran jarac
Probao sam ali osećam bol da li je to normalnoImao sam fimozu bez da sam uopće znao što je to i rješio sam je na način da sam ispod kreveta roditelja pronašao VHS kazetu "Rosemarie's Schleckerland".
Negdje u drugom ili trećem osnovne.
Od tada sam počeo drkati.
S nekih 11 godina, kožica mi se odvojila od glavića, prvo me bilo strah, ali želja za drkanjem je bila jača.
Puno godina kasnije, shvatio sam da je to odvajanje kožice, tj. "cvjetanje kite" (nemam bolji naziv), sasvim normalno.
Koliko godina imaš i da li si drkao kao dijete?Probao sam ali osećam bol da li je to normalno
Ne. Poseti lekara i pitaj za stručno mišljenje. Verovatno će ti izvršiti cirkumciziju što je sitna intervencija.Mogu li da imam seks ukoliko imam fimozu ?
Ne. Poseti lekara i pitaj za stručno mišljenje. Verovatno će ti izvršiti cirkumciziju što je sitna intervencija.
mozes s kim god hocesPa brt sa kim mogu da imam seks ako sam muško valjda se podrazumeva
Imam 17 godina jesam masturbirao da ne zalazim sada u detalje ali me zanima postoji li neka druga opcija pored operacijeKoliko godina imaš i da li si drkao kao dijete?
Bol pri drkanju nije normalna, osim kada ga kao klinac natežeš po desetak puta, pa kita pocrveni i kožica sa strane napukne, ali u tom slučaju pričekaš dva tri dana, dok se ne stabilizira.
Nek tebi izvrši "sitnu intervenciju"Ne. Poseti lekara i pitaj za stručno mišljenje. Verovatno će ti izvršiti cirkumciziju što je sitna intervencija.
Ta operacija podrazumeva obrezivanje koliko sam razumeo?Najbolje ti je pripremi pare. Privatnom hirurgu, traje oko jedan sat. Oporavak i zarastanje 10-15 dana.
Ja sam tako prije više od 20 godina. Cijena tada bila oko 250 eura, neznam koliko košta sada.
Potrebno je to uraditi radi higijene, zbog stalnih infekcija i naravno funkcionalnosti.
A kortizonske masti ne preporučuješ?Najbolje ti je pripremi pare. Privatnom hirurgu, traje oko jedan sat. Oporavak i zarastanje 10-15 dana.
Ja sam tako prije više od 20 godina. Cijena tada bila oko 250 eura, neznam koliko košta sada.
Potrebno je to uraditi radi higijene, zbog stalnih infekcija i naravno funkcionalnosti.
DaTa operacija podrazumeva obrezivanje koliko sam razumeo?
Operacija jedino riješenje.A kortizonske masti ne preporučuješ?
Jel ste svi iz iebene Bosne?