Fimoza

Imao sam fimozu bez da sam uopće znao što je to i rješio sam je na način da sam ispod kreveta roditelja pronašao VHS kazetu "Rosemarie's Schleckerland".
Negdje u drugom ili trećem osnovne.
Od tada sam počeo drkati.
S nekih 11 godina, kožica mi se odvojila od glavića, prvo me bilo strah, ali želja za drkanjem je bila jača.
Puno godina kasnije, shvatio sam da je to odvajanje kožice, tj. "cvjetanje kite" (nemam bolji naziv), sasvim normalno.

Imao sam fimozu bez da sam uopće znao što je to i rješio sam je na način da sam ispod kreveta roditelja pronašao VHS kazetu "Rosemarie's Schleckerland".
Negdje u drugom ili trećem osnovne.
Od tada sam počeo drkati.
S nekih 11 godina, kožica mi se odvojila od glavića, prvo me bilo strah, ali želja za drkanjem je bila jača.
Puno godina kasnije, shvatio sam da je to odvajanje kožice, tj. "cvjetanje kite" (nemam bolji naziv), sasvim normalno.
Probao sam ali osećam bol da li je to normalno

Najbolje ti je pripremi pare. Privatnom hirurgu, traje oko jedan sat. Oporavak i zarastanje 10-15 dana.
Ja sam tako prije više od 20 godina. Cijena tada bila oko 250 eura, neznam koliko košta sada.
Potrebno je to uraditi radi higijene, zbog stalnih infekcija i naravno funkcionalnosti.

Koliko godina imaš i da li si drkao kao dijete?

Bol pri drkanju nije normalna, osim kada ga kao klinac natežeš po desetak puta, pa kita pocrveni i kožica sa strane napukne, ali u tom slučaju pričekaš dva tri dana, dok se ne stabilizira.
Imam 17 godina jesam masturbirao da ne zalazim sada u detalje ali me zanima postoji li neka druga opcija pored operacije

Najbolje ti je pripremi pare. Privatnom hirurgu, traje oko jedan sat. Oporavak i zarastanje 10-15 dana.
Ja sam tako prije više od 20 godina. Cijena tada bila oko 250 eura, neznam koliko košta sada.
Potrebno je to uraditi radi higijene, zbog stalnih infekcija i naravno funkcionalnosti.
Ta operacija podrazumeva obrezivanje koliko sam razumeo?

A kortizonske masti ne preporučuješ?
Kalva higijena majstore?
Kožica obavlja higijenu, uništava i vaginalne bakterije posle odnosa.
Kako će ga digne sa 40?
Da mu svira Čačak?

Back