Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Lepota je prolazna, šarm je večan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одбегла млада филм, сцена са јајима...New question..
Zamislite deset ljudi ispred sebe. Svako od njih ima svoju sliku (utisak) o vama..
Ko ste zapravo pravi Vi?
onaj jedanaesti sto dobacuje "....lepota nije prelazna...." i promeni svih deset misljenja o sebi.....New question..
Zamislite deset ljudi ispred sebe. Svako od njih ima svoju sliku (utisak) o vama..
Ko ste zapravo pravi Vi?
Lakši ili teži način treba da biramo po principu efikasnosti.Da li mislite da je lakši način bolji način samo zato što je lakši? Ili pre birate teži način jer imate predubeđenje da će ishod biti bolji nego da ste izabrali lakši način?
..ako postoji laksi nacin tj. kraci put, logicno je da cu njime krenuti..bila bih potpuno luda daDa li mislite da je lakši način bolji način samo zato što je lakši? Ili pre birate teži način jer imate predubeđenje da će ishod biti bolji nego da ste izabrali lakši način?
Nije ništa "iznenada" nego tog čoveka niko zapravo nije "video".
Vjerovatno veću težinu mogu nositi oba slučaja, u zavisnosti od slučaja...Da li je teže živeti sa nekim koga ne voliš ili bez onoga kog voliš?
Moze od teorije da nastane religija, svakako.Već duže vrijeme pitam se... da li su teorije zavjera postale religija?
potonusmo... mi na krsti..a šta ako nestane internet?
"Bolje nemati ono što želiš nego imati ono što ne želiš".Da li je teže živeti sa nekim koga ne voliš ili bez onoga kog voliš?
..ja vise ne mogu da zamislim svet bez interneta, izbledela mi i secanja kako je bilo pre interneta...potonusmo... mi na krsti
..kako to mislis?Ljubav je stvar odluke, nije pitanje osećanja.
...u prevodu..kad nisi sa onim koga volis najpametnije je biti sam..."Bolje nemati ono što želiš nego imati ono što ne želiš".
Meni je odgovor očigledan, ovo prvo. Pakao je provesti i 2 sata sa nekim koga ne podnosiš. Teško je takođe biti daleko od onog koga voliš ali to je još nekako podnošljivije nego ovo prvo.
Crne hronike su pune ubistava onog sa kim je neko živeo iz moranja.
Zaljubiti se nema mozga, faktori mogu da budu bilo koji, ali da bi nekoga voleo mnogo je racionalnog umesano...kako to mislis?![]()