- Poruka
- 50.330
Verovatno znas nesto relevantnije....narocito kada upotrebis vremensku distancu od 50 godina----...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis imao bi moj pecat, code iskustva koji se nastavlja drugom putanjom?Znaci da, iako bi se klon ponasao drugacije, to bismo bili ipak mi?
Da, jer spoljašnji faktori nikad nisu idnentični u prostoru i vremenu.Znaci da, iako bi se klon ponasao drugacije, to bismo bili ipak mi?
Tacno tako..dakle. to bismo bili mi ali samim tim sto bismo se nalazili u drugacijem prostoru, okruzenjuDa, jer spoljašnji faktori nikad nisu idnentični u prostoru i vremenu.
mala riba u veikom ribnjaku svakako, zato sto u principu sto si manje primetan, teze ce te uloviti.Moguce je postavitu mnogo filozofskih pitanja koja će vas navesti na razmišljanje o životu, univerzumu...svemu.
Neka pitanja su prilično složena a neka su obmanjujuće jednostavna ali sa širokim ili dalekosežnim implikacijama.
..pa da krenemo..
Da li je bolje biti velika riba u malom ribnjaku ili mala riba u velikom ribnjaku?
otkud znas da ima mogucnosti za zivot osim ovde? Pretpostavka a ima toliko zvezda i planeta ne povlaci automatski da je zivotФермијев парадокс.
Толико могућности за живот у свемиру, а нигде никог ?!![]()
Kod velikih brojeva postoji problem sagledavanja pravilnosti....kada bi intelekt bio bezgranican ne bi bio nikakav problem sagledati stvarnost sveta i zivota.Фермијев парадокс.
kuku majko dva kao jaNew..
Da postoji vaš savršeni klon, da li biste to bili vi?
Da li bi se ponašao na potpuno isti način kao i vi (poput ogledala) ili bi se ponašao drugačije?
Da se ponaša drugačije, to biste ipak bili vi?
U kojem trenutku to ne biste bili vi?
to mu dodje kao samozadovoljavanje?...sto me seti na jedno hipoteticko pitanje...
Zamislite, imate druga, prijatelja, partnera koji se na isti nacin ponasa i razgovara sa vama kao vi sa njim.
Da li biste ostali prijatelji?![]()
Nema sanse...vanzemaljci su medju nama odavno ili smo mi medju njima takodje odavno..Фермијев парадокс.