Filozofsko pitanje dana..

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Greska, osim ako ne stavis link kao misli nekog ekstra cuvenog filozofa ili bar glumca....:) onda moram da skinem kapu.....
Je l vama stvarno nije jasno da je vreme izabranih proslo? A ako im je proslo vreme onda i neki kinez moze da dobije Nobelovu nagradu, a da nije protiv komunista....
greška :kez: , tražiš link od nekog ekstra čuvenog filosofa , pa produžavaš sa tezom da je vreme odabranih prošlo,
odluči se šta je šta , i daj bre metronomy daj tvoje lične stavove , ne kako je neko nešto rekao
i PS zašto da Kinez koji je komunist ne dobije Nobelovu nagradu

greška :kez: , tražiš link od nekog ekstra čuvenog filosofa , pa produžavaš sa tezom da je vreme odabranih prošlo,
odluči se šta je šta , i daj bre metronomy daj tvoje lične stavove , ne kako je neko nešto rekao
Ma u pravu si...uvek pomislim da na filozofiji ljudi nesto misle, makar tudjom glavom....nego, koliko ti imas godinica?

Ovim si ponistio tu elitnu tvrdnju da su kvalitet i kvantitet obrnuto proporcionalni....razumes sada?

Још ово не разјаснисмо:

Који од два часовника показује право време,
онај на нивоу мора или онај на врху планине ?
Onaj u Sevru....
greška :kez: poništio sam tvoju tvrdnju , neznam samo kako i koliko si ti razumeo
nadmudrivanje bez argumenta....razumes li sta si napisao sam svojm rukicom?
Ako kinez koji je komunista moze da dobije Nobelovu nagradu znaci da je iskocio jedan iz mase cime se ponistava tvrdnja da su kvantitet i kvalitet obrnuto proporcionalni...
Iz toga probaj da shvatis zasto sam peporucio da citiras nekog elitnog filozofa, a onda i zasto vise nema izabranih?

Onaj u Sevru....

nadmudrivanje bez argumenta....razumes li sta si napisao sam svojm rukicom?
Ako kinez koji je komunista moze da dobije Nobelovu nagradu znaci da je iskocio jedan iz mase cime se ponistava tvrdnja da su kvantitet i kvalitet obrnuto proporcionalni...
Iz toga probaj da shvatis zasto sam peporucio da citiras nekog elitnog filozofa, a onda i zasto vise nema izabranih?
opet nisi razumeo obratnoproporcionalni odnos kvaliteta i kvantiteta , ok je ti si u pravo samo mi citiraj nekog autoritetnog za tvoju tvrdnju :ok:
Pri tome sam i ja uzeo primer Nobelove nagrade kao relevantnu meru kvaliteta....sto je nekad i netacno, ali je ipak najbolje u sadasnjem vremenu.
potpuno si me razočarao , uzimati kao merilo Nobelove nagrade zadnjih 50tak godina unazad , aman molim te , ali neka je :ok:

Back