- Poruka
- 53.082
Добаар осећај,добро је кад није меркурosecam da mene vodi neki uvrnuti bubuljicavi streber![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добаар осећај,добро је кад није меркурosecam da mene vodi neki uvrnuti bubuljicavi streber![]()
ajmo jedno lako nedeljno opustajuce pitanje
da li mi zivimo u video igri?
drugim recima..kad se nesto odlucimo, recimo da li da skrenemo levo ili desno, da li je to nasa volja ili je neko pomerio dzojstik u tom smeru?
a ne/./..matrix je drugoSimulacija?
Matrix?
..sta znam, mozda..
Ipak, da je simulacija u pitanju nema razloga da ne bude savrsena a zivot nije savrsen, cak naprotiv..
Losi programeri su dakle oni koji drze dzojstik.....drogiraju se pocesto..
i to retrogradni
a ne/./..matrix je drugo
matrix je kad si ti u cauri i u glavi ti se odvija virtuelni svet
u mojoj prici ti zaista zivis zivot u pravom svetu ali preko mozga neko drugi upravlja onim sta radis.
Da, ali je pitanje kakoНе може се исчистити човек ако се не ослободи мржње.
Ne znam postoji granica do koje neko dodje dotera cara do duvara.Da, ali je pitanje kako
Često neprijateljima opraštaju pizdeki koji za drugo i nisu
Oni su jebene veličine, ljube i svoje neprijatelje. To mnogo ljepše zvuči nego biti samo obično *****.
Pitanje
Može li ovo stanje svijesti čovjeka potrajati? Koliko?
Ovo mi stanje duha čovjeka izgleda na nivou crknutog konja. Sa druge strane tehnika i tehnologija izgleda skidaju vatre sa neba kao što je i predviđeno.
Ali vjerujem da ta tupost ne može trajati dugo. I da je ovo vrijeme apokalipse, otkrivenja, prodora u beskraj. Povratka isusa.
Kada?
Ali ni toliko različito da bi otvaralo novo pitanje.Stanje svesti i stanje duha nije isto..
To je isti put..next..
Da li ste cesce hodali putem od ljubavi do mrznje ili putem od mrznje do ljubavi?
To je isti put. I taj ne vodi nikud...next..
Da li ste cesce hodali putem od ljubavi do mrznje ili putem od mrznje do ljubavi?
Naravno...Kako stare postaju sve bolji sto je znak da su dobre i kvalitetne osobe, kao vino od priike, ili kako star postaju sve losiji, sto znaci da nicemu ne vrede i da im je zivot uzaludan...evo novog pitanja za vikend
da li su ljudi celog zivota isti ili se menjaju?
evo novog pitanja za vikend
А питам се зашто су оволика слова, као да није довољно црвено и болдованоevo novog pitanja za vikend