- Poruka
- 53.757
Sledece..
Koja je razlika izmedju pravde i osvete i da li postoji razlika?
Pravda dolazi i u obliku dobra, a osveta nikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledece..
Koja je razlika izmedju pravde i osvete i da li postoji razlika?
)Pravda dolazi i u obliku dobra, a osveta nikad.
Mnogi ljudi ovo ne kontaju. Ako si ateista znači da ne veruješ u "komplet bajku", brkaju sataniste i ateiste.Ко не верује у Бога, тај не верује ни у Ђавола.
Na primer: učiš za prijemni ispit i položiš.Правда није ни казна ни одмазда ни освета ?
Mnogi ljudi ovo ne kontaju. Ako si ateista znači da ne veruješ u "komplet bajku", brkaju sataniste i ateiste.
Na primer: učiš za prijemni ispit i položiš.
To je pravda.
Pravedno je. A nije kazna, odmazda ni osveta.
A daleko više situacija je bilo kad je učio i položio (ili čak nije učio a položio) ali to se "uzima zdravo za gotovo".Ja dadoh samo jedan primer.
Što je "teško" da se to desi? Čak štaviše, većini se dešava, učiš, položiš.
Naravno da može i da ne položi čak i ako uči i to je opet nepravda ali nije naneta od strane drugih ljudi.
Prosto nepravda. Život nije fer, u tom smislu.
Interesantno je kako se većina ljudi fokusira na negativno, evo baš tvoj primer- uči- ne položi- pamti ceo život i prepričavaA daleko više situacija je bilo kad je učio i položio (ili čak nije učio a položio) ali to se "uzima zdravo za gotovo".
Правда није ни казна ни одмазда ни освета ?
Imam jedno zanimljivo pitanje koje me dugo muci..
Da li je pali andjeo, djavo, lucifer, sotona dobar, los ili zao policajac jer kaznjava prestupnike?
A vrag ce ga znatiImam jedno zanimljivo pitanje koje me dugo muci..
Da li je pali andjeo, djavo, lucifer, sotona dobar, los ili zao policajac jer kaznjava prestupnike?

Pa neko mora i to da radi, najtezi i najruzniji zadatak...trebalo bi da za njega slijedi najbolja i najljepsa nagrada.Imam jedno zanimljivo pitanje koje me dugo muci..
Pa neko mora i to da radi, najtezi i najruzniji zadatak...trebalo bi da za njega slijedi najbolja i najljepsa nagrada.

Nije policajac, nije u ničijoj službi.Imam jedno zanimljivo pitanje koje me dugo muci..
nisam razumeoTo bre nešto kao admin ,a ? Kao @tab503 ovde,jel ?
nisam procitao sta je pisalo ranije pa ne znam kontekst priceOnda nije ni važno.
Šala, neuspela.
To bre nešto kao admin ,a ? Kao @tab503 ovde,jel ?
nisam procitao sta je pisalo ranije pa ne znam kontekst price
Njegov osnovni zadatak je da od slabih pravi prestupnike, tacnije lose i iz te logike za one koji prihvate zlo to zlo nije lose. Sa strane dobrog, andjeoskog, je svakako lose jer se gubi dusa nekoga ko moze da bude dobar i pomogne da dobro nadjaca zlo.Imam jedno zanimljivo pitanje koje me dugo muci..