WhiteWitch93
Početnik
- Poruka
- 4
Caos.
Imam jedno pitanje za buduce studente. Gde ste? :-D Planiram, odnosno, volela bih da ove godine upisem Psihologiju i iskreno, sto se tice samog prijemnog, nemam pitanja. Kontam da sam sve informacije pohvatala. Nadam se da cu upasti na budzet, jer kao sto moj caca kaze: "Bez budzeta, nema fakulteta." :-D
Sto se tice Ziropadje, mislim da je jako obimna i izdetaljisana knjiga i cini mi se da ce biti teze pohvatati sitnice koje zivot znace.
Kao sto rekoh, volela bih da mi se jave buduci studenti, cisto ono, malo da procaskamo. Nikoga ne poznajem, bicu sama kao list na vetru.
Stvarno bi bilo lepo. Pa - pa.
Imam jedno pitanje za buduce studente. Gde ste? :-D Planiram, odnosno, volela bih da ove godine upisem Psihologiju i iskreno, sto se tice samog prijemnog, nemam pitanja. Kontam da sam sve informacije pohvatala. Nadam se da cu upasti na budzet, jer kao sto moj caca kaze: "Bez budzeta, nema fakulteta." :-D Sto se tice Ziropadje, mislim da je jako obimna i izdetaljisana knjiga i cini mi se da ce biti teze pohvatati sitnice koje zivot znace.
Kao sto rekoh, volela bih da mi se jave buduci studenti, cisto ono, malo da procaskamo. Nikoga ne poznajem, bicu sama kao list na vetru.

Stvarno bi bilo lepo. Pa - pa.