Филолошки факултет

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Шта студирате?

• неолатинске језике и књижевности

• германске језике и књижевности

• словенске језике и књижевности

• општу књижевност са теоријом књижевности

• оријенталну филологију и књижевности

• општу лингвистику

• библиотекарство и информатику

• неохеленистику или хунгарологију или албанологију

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I mislila sam da pricas o tome, nego reko da pitam opet ;)
Ja tu potvrdu nisam uzela. Ako bude trebala zbog zdravstvenog (za to mi je receno da je obavezno), uzecu je. Receno mi je da je ta potvrda ko npr. ono u srednjoj sto smo imali, cisto da imas potvrdu da si student, da se zna tvoj status :D Ponesi je, nije na odmet.
Ja cu poneti zutu onu, posto je ona valjda obavezna i kljucna, a ovo ako bude trebalo uzecu. A mislim da ovu drugu izvadis kad ti je potrebna. Ja koliko sam smotana, ponecu sve, i izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo i sve ostalo :lol:

I mislila sam da pricas o tome, nego reko da pitam opet ;)
Ja tu potvrdu nisam uzela. Ako bude trebala zbog zdravstvenog (za to mi je receno da je obavezno), uzecu je. Receno mi je da je ta potvrda ko npr. ono u srednjoj sto smo imali, cisto da imas potvrdu da si student, da se zna tvoj status :D Ponesi je, nije na odmet.
Ja cu poneti zutu onu, posto je ona valjda obavezna i kljucna, a ovo ako bude trebalo uzecu. A mislim da ovu drugu izvadis kad ti je potrebna. Ja koliko sam smotana, ponecu sve, i izvod iz maticne knjige i drzavljanstvo i sve ostalo :lol:

Ja imam samo potvrdu o upisu,na sta drugo mislite sto ja vazno??

Uh, premisljam se izmedju par fakulteta, a trebao bih da odlucim vec jednom, pa reko ajde da pitam ovde ljude koji su to vec prosli.
Volim jezike uopste, idu mi. Upisao bih Engleski sigurno i mozda jos neki pored [cuo sam da mogu dva da se upisu uporedu, ispravite me ako gresim].

Sad, sta me zanima.. Zanima me sta posle? Jedino logicno zaposlenje posle Filoloskog fakulteta jeste Prosveta. Da li sam prevideo nesto, tj. sta vi, koji trenutno idete na ovaj fax, mislite o zaposlenju posle Filoloskog?

hahahahah, da je bar jedino logično zaposlenje posle filfaxa prosveta! :hahaha:

poradi na pravopisu, trebaće ti za prijemni, nema razloga da prosveta pišeš velikim slovom

a to šta posle ti niko ne može reći. zavisi od mnogo faktora, mnogo i od tebe.

ja sam recimo na četvrtoj trenutno i ne znam šta ću za godinu dana, al za najbolje se valjda nešto i nađe :aha:

ako ne, uvek je tu biro :mrgreen:

Back