WhiteWitch
Zainteresovan član
- Poruka
- 277
Pozdrav svima! Treba mi pomoć oko prevoda za film, odnosno, treba mi srpski prevod za film Ladies' night, koji je inače na španskom. Ako bi neko mogao da prevede to bi bilo super!
Hvala unapred...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hahahha, stvarno genijalno!
Zaista misliš da će neko za dž da ti prevede ceo film ili nas zaebavaš?![]()
Nisam ni mislila za dž!

Cime se najcesce bave sutra ljudi uzivotu koji zavrse npr. slovacki(u struci,ofc)?uf, sigurno jako malo, to je jedan od nepopularnijih smerova

Heh,ja ti zelim uspeh.Zasluzujes.ma teško je naći posao u struci šta god da završiš na filološkom ako nisi naj naj (osim par smerova koji proizvode radnike koji su uvek potrebni, tipa srpski, književnost, engleski, mada se anglisti stalno žale da posla nema ali fora je u tome što nema fensi posla kojim bi oni da se bave, a u prosveti su deficitirani)
u tom smislu to je jako smešan fakultet - imaš lepo i široko obrazovanje s kojim ne možeš ništa a možeš da obavljaš 1001 stvar za koju ti nije trebao filološki
javljam kako je meni za jedno godinu, dve

A iz cega engleski da spremam?
Videla sam da su pitanja uglavnom tako formulisana da se popuni rec koja nedostaje.![]()