Hvala na podrzci,zaista mi puno znachi

Ma ja sam davno mislila da se ispishem,ali ajde,zao mi je mojih da ih frustriram.
Inache,na prvoj godini sam bila REDOVNA i znam kako je a u drugoj nisam mogla da pratim predavanja zbog privatnih problema. A ako cu da biram izmedju opstanka porodice i redovnog studiranja,zaista mi je bitnija porodica i zdravlje moje majke od redovnog ispisivanja rechi.
MORALA sam da se zaposlim kako bih inache mogla da nastavim studije na toliko hvaljenom fakultetu. I shto tek sad spremam (za oktobar) arapski 2,zaista ne vidim kao sramotu vec pokushavam da uskladim obaveze sa fakultetom.
Ali naravno zar su bitni moji privatni problemi? Ne,naravno da nisu. Ti MORASH da shtrebash rechi iako tu je glava puna drugih problema. Zaista mi je zao da je tako.
Sad ako studenti iznose svoje mishljenje,a profesori nemaju shta da rade nego da jure po forumima shta je ko napisao i da se registruju sa trista nickova da bi se svadjali sa studentima,ja tu nisam kriva...
Inache,kad smo kod "kliznih" predmeta zashto je tako slaba prolaznost na engleskom i treba mi 10 puta vishe vremena da ga spremim nego gore pomenuti arapski? To mi nije glavni predmet,zar ne? A ni struchan,poshto se ne secam da arapski ima ikakve veze sa njim (ispravite me ako greshim).
Smatram da znam dovoljno da se sporazumem sa Englezom (ne znam,ali dok sam bila u Americi to mi je jako dobro ishlo) i da opishem shta vidim na slici ili neku sitaucaiju...nebitno shta je.
A za to,kakva se zaposlenja nude...Highlander,APSOLUTNO si u pravu.
Shto se tiche profesora,neka udju malo na forum fakulteta pa da vide shta se pishe. Jedna tema je bila "Zavrshish arapski,zivish od engleskog"....?!? (da li je ikakav komentar potreban).
Shto se obnove tiche,JA lichno ne bih dala josh naknadnih 500evra (ili 30.000),jer za te pare ne dobijam ama bash nishta!
Zato,ako ne budem dala taj uslov(garant ni necu,bar arapskog shto se tiche,jer sam "nepodobna"),sigurno necu baciti te pare u vetar,da bi mi one klimakterichne shalterushe i dalje solile pamet i drale se na mene shto neshto nisam lepo napisala,jer toboze,to mora da se zna(samo ne znam gde to uhimo,pogotovu ako popunjavamo formular PRVI put).
Jednom mi je i bacila index kroz onaj prozorchic,ali to je druga tema(mada spada u "Filoloshki fakultet").
Ne znam za ostale,ali ja nisam mazohista i necu da placam da bi se tako ophodili prema meni.
Iskreno,moji su mi i predlagali da se prebacim na neki drugi jezik,ali kazesh(za Highlandera) da ni na shpanskom nije bolje. Mada mislim.da je svuda isto jer su mi takve stvari govorili i profesori koji su zavrshili engleski,francuski,nemachki...
Bolje onda da se posvetim medicini koju sam upisala,ali sam je nazalost,zapostavila zbog arapskog.
Sad vidim da nije bio vredan toga.