Pretpostavljam da ce nam prvog dana dati spisak....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu,
Ja sam upisala Japanski, Mnogo mi je interesantan pa sam ga stavila prvog na listi zelja. : D
Bas me zanima kakvi su profesori i ljudi u skoli. Prvi put u zivotu jedva cekam da krenem u skolu. XD
Kako se zoves? Verovatno te vec imam na fejsu, ali ne znam ovako samo po username-u...posto sam i ja upisala japanski.![]()
Ja nemam fejs, ali mozda ga otvorim uskoro. Planiram sam da ga otvorim ne znam vec koliko dugo i jos nisam
. Zovem se Tamara
. Ti?
Nema na cemu,
Ja sam upisala Japanski, Mnogo mi je interesantan pa sam ga stavila prvog na listi zelja. : D
Bas me zanima kakvi su profesori i ljudi u skoli. Prvi put u zivotu jedva cekam da krenem u skolu. XD
Ako ga otvorim uskoro dacu ti link mog profila.Lucas&Sara:Aa, pomislila sam da te vec imam u prijateljima
Zovem se Danja.
To bi bilo super. A koji ti je drugi jezik?twilightmania:Blago li ti se..XD
Meni su moji gundjali sto sam htela da upisem japanski, tako da sam na kraju uzela engleski...ali ako bude organizovana ona fakultativna nastava, onda cu japanski da ucim.Mada ni online ucenje nije lose..xD
Vidimo se u skoli
Drugi mi je nazalost francuski -.-