Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au covece koliko dugo nisam ovde bila..xD
Urose je l` smo ti i ja u istom odeljenju?xD
Tamara cestitam! ^^

(Bojana ^^)

Ma za knjige cemo lako, nego mene zanima sa kojom godinom cemo ici u smenu. ^^
Mozda je glupo, ali jedva cekam da pocne skola..xD

I meni se svidja..xD
Obozavam Gaaru.^^
Bio je moj tata da mi izvadi legitimaciju za prevoz, ali nista mu nisu rekli za smene, osim da je nama (Englezima) razredna kao Ljudmila, mada ko ce ga znati.
Predpostavljam da ce izaci na sajtu nesto o tome uskoro.

Nema na cemu, :)
Ja sam upisala Japanski, Mnogo mi je interesantan pa sam ga stavila prvog na listi zelja. : D
Bas me zanima kakvi su profesori i ljudi u skoli. Prvi put u zivotu jedva cekam da krenem u skolu. XD

Nema na cemu, :)
Ja sam upisala Japanski, Mnogo mi je interesantan pa sam ga stavila prvog na listi zelja. : D
Bas me zanima kakvi su profesori i ljudi u skoli. Prvi put u zivotu jedva cekam da krenem u skolu. XD

Blago li ti se..XD
Meni su moji gundjali sto sam htela da upisem japanski, tako da sam na kraju uzela engleski...ali ako bude organizovana ona fakultativna nastava, onda cu japanski da ucim.Mada ni online ucenje nije lose..xD

Vidimo se u skoli :)
:D

Lucas&Sara:
Aa, pomislila sam da te vec imam u prijateljima
Zovem se Danja.
Ako ga otvorim uskoro dacu ti link mog profila. :)
twilightmania:
Blago li ti se..XD
Meni su moji gundjali sto sam htela da upisem japanski, tako da sam na kraju uzela engleski...ali ako bude organizovana ona fakultativna nastava, onda cu japanski da ucim.Mada ni online ucenje nije lose..xD

Vidimo se u skoli
To bi bilo super. A koji ti je drugi jezik?
Meni moji nisu nista nisu rekli i bili su ok s tim, ali neki ljudi me gledaju kao da sam pala s Marsa. :D

Bas me zanima ko ce nama Japancima biti razredni/razredna. Cula sa svakakve stvari o profesorima. :)

Ja sam procitala da su profesor biologije (Slobodan, ali ga valjda zovu Cicko XD) i profesorka geografije (Nada) bas smesni. Procitala sam i neke njihove izvale i nasla neki video na youtubu sa njim.

Ja sam ucila ruski u osnovnoj, ali mi ne ide nesto posebno dobro pa sam se odlucila za japanski. Glupa sam za ruski kao tocak :roll: . Iako znam gramatiku nikako akcenat da savladam :sad2:) Je l' francuski tezak?

Poslednja izmena:
@ ATL
Veruj mi, Cicko nije smesan. :D Mozda ti bude smesan prvih nekoliko casova, posle ce samo da ponavlja sve te fore...svaki cas. xD A Nebula (Nada) je otisla u penziju, tako da je, nazalost, necete videti. :S Ali, ona je kraljica. ;) Vazno da upoznate Strumfetu (hemicarku) i Ratka (fizicara) i zivot u oloskoj ce vam biti srecan. xD (barem prve dve godine)

@Maggot girl
Ah hvala :). Cula sam za strumfetu : D.Svaki nastavnik ili profesor hemije za koga sam ikad cula ima neki smesan nadimak ili cudno ime....kao na primer moja stara nastavnica hemije. :D
Steta za Nadu. Ja se taman nadala da ce ona da nam predaje. Ali dobro, sta ces XD.

Back