Filoloska GIMNAZIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Ikona
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eee owako...i ja bih da upisem filolosku pa me znanima da li bih sad u ponedeljak mogla da dodjem u skoliu da se raspitam oko priprema i da ih uplatim,ako mogu kome treba da se obratim u skoli.....eee i zanima me jos nesto oko prijemnog....da li je stwarno tooooliko tezak kao sto swi pricaju....hwala unapred....=)))))

eee owako...i ja bih da upisem filolosku pa me znanima da li bih sad u ponedeljak mogla da dodjem u skoliu da se raspitam oko priprema i da ih uplatim,ako mogu kome treba da se obratim u skoli.....eee i zanima me jos nesto oko prijemnog....da li je stwarno tooooliko tezak kao sto swi pricaju....hwala unapred....=)))))

Draga moja! :))..Mozes da dodjes u ponedeljak i ides u sekretarijat, sad nisam sigurna da li su promenili radno vreme, ali inace kada sam ja uplacivala pripreme radili su do 14, tamo ce ti dati pib broj i ostalo i odlazis do prve poste da uplatis prvu ratu koje je , ako ides na sva 3 predmeta 19 hiljada, onda se vratis u skolu sa uplatnicom da tvoji roditelji potpisu ugovor. Za prijemni ne znam, posto ga i ja ove godine polazem :P, ali imam mnogo poznanica koje su upisale filolosku i kazu da pismeni nije toliko tezak koliko se prica, a jedna moja drugarica se pripremala u maju sama i upala je odeljenje u koje je htela, mada ona kaze da joj je malo tesko u skoli , ali joj je prijemni bio lak.
:))Pozdrav!

Poslednja izmena:
Kad vec svi toliko pricate o filoloskoj i prijmnom,da vas pitam......Odakle ste vi ljudi???? xDD Ja sam iz Smedereva,pa da nema mozda nekog ovde iz Smedereva??? :D Inace,i ja zelim da upisem filolosku.....pa vas zato i pitam,jel ima nekog iz Smedereva???? Veliki pozdrav..... :P

Ja hocu Japanski ^^...imam ja profil ako hoces add me Katy Kitty あけみ ;)
umetnicka duso...kako to da ja tebe vec imam na fejsu??XD
jesi reg na emo-corner?(nisam emo ali sam tamo redovan clan)
XD

ja sam sa Nbg...treba mi pola sata do grada...Skola je na tako vidnom mestu a ja sam kad sam prvi put isla da vidim gde se nalazi, sa drugaricom kruzila oko zelenog venca ko debil 45 min...-.-...jer jelte nisam imala pojma gde se nalazi..XD
Lepo je so ce biti neko iz Smedereva...ja bih volela da bude i neko iz N.Sada i tako to..XD...sto vise to bolje...

koji je minimum bodova za upis..?

umetnicka duso...kako to da ja tebe vec imam na fejsu??XD
jesi reg na emo-corner?(nisam emo ali sam tamo redovan clan)
XD

ja sam sa Nbg...treba mi pola sata do grada...Skola je na tako vidnom mestu a ja sam kad sam prvi put isla da vidim gde se nalazi, sa drugaricom kruzila oko zelenog venca ko debil 45 min...-.-...jer jelte nisam imala pojma gde se nalazi..XD
Lepo je so ce biti neko iz Smedereva...ja bih volela da bude i neko iz N.Sada i tako to..XD...sto vise to bolje...
]

koji je minimum bodova za upis..?[/QUOTE
xD lol ma da sa ec xD :D
E a nece ih toliko doci iz unutrasnjosti posto Filoloska nije jedina jezicka gimnazija u Srbiji ima ih jos ;)))..a minimum ti treba 30 iz Srpskog i 30 iz Engleskog :)

Back