gost 303160
Domaćin
- Poruka
- 3.630
Ali, meni ubedljivo najjače je što je za "vampirski jezik" u Blejdu uzet srpski...
Vampir je oficijelno rec srpskog porekla, zato su pretpostavljam i uzeli nas jezik za jezik vampira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, meni ubedljivo najjače je što je za "vampirski jezik" u Blejdu uzet srpski...
Nema veze, ne moramo da gledamo, a bar će naši ljudi da uzmu lovu od snimanja, a ne Mađari![]()
Pa lepša je nego inače, hihi
Hvala za fotke, ovo mi je zanimljiva informacija!
Skoplje 2014 likes this!
Hahahah
Čuti smejemo se, ovo će da sklone, a za neke druge intervencije po gradu će, bojim se, biti potreban bager i revolucija![]()
Vampir je oficijelno rec srpskog porekla, zato su pretpostavljam i uzeli nas jezik za jezik vampira.
Cat people - Moram priznati da mi je malo čudno što postoji film u kom se pominjemo bez neke političke pozadine, ili eventualno vampira.![]()
Srbi - panteri, hmmm da, vidi se relacijaCat people - horor film koji se smatra jednim od najznačajnijih i najuticajnijih ostvarenja žanra. Protagonista je srpska imigrantkinja u Njujorku koja veruje da potiče od ljudi prokletih da se u trenucima strasti pretvore u pantere. U filmu se pominje samozvani srpski car Jovan Nenad i neke legende vezanje za njega (za koje ne znam jesu li tačne). Moram priznati da mi je malo čudno što postoji film u kom se pominjemo bez neke političke pozadine, ili eventualno vampira.![]()