Filmovi i serije...

ja sam poceo da gledam Igru prestola. do sada sam odgledao 6 epizoda iz prve sezone.

tema je neko imaginarno srednjevekovno kraljevstvo sa gomilom plemica koji se bore za vlast, moc itd svim sredstvima i svi su isprepletani medjusobno. snimljena je kvalitetno, visokobudzetno i preporuka svakako.

price (pассказы), ruski omnibus film. četiri priče sa tipicnim gorkohumornim osvrtom na savremeno rusko drustvo. na momente, narocito u prici o korupciji kao da je preslikana srbija: ))

za sada toliko, posle se setim jos necega:lol:

True Detective od aktuelnih,još jedan glas,stvarno dobra serija.

GoT (Igra Prestola) se podrazumeva,klasik generacije,ako uopšte ima nekog da je ne gleda :D Mada prvo knjige bi trebalo da se pročitaju po meni.

Pratim i Walking Dead,ako te ta postapokaliptična zombi atmosfera interesuje(i ja sam iznenađen što mi se dopada,obično preskačem takvo štivo)

Od starijih Wire i Breaking Bad ako nisi odgledao su obavezno štivo...pošto mi je nemoguće da nisi gledao Sopranos neću je preporučivati :p

Spartacus- 4 sezone (
)
Ko voli surovu logiku, dobre zavere, spletke i podmetacine, dobru dramu i atraktivne borbene scene neka obavezno odgleda Spartaka. Po mom misljenju najbolja serija u prethodnih nekoliko godina. U svemu briljira.

Spartak jeste odličan, samo ga ja nikako ne bih preporučila onima koji su osetljiviji jer ima dosta krvavih scena, koje baš i nisu prijatne za oko.

Spartak jeste odličan, samo ga ja nikako ne bih preporučila onima koji su osetljiviji jer ima dosta krvavih scena, koje baš i nisu prijatne za oko.
Pazi, otvorio sam temu na PDF Muskarci, a ne na Tinejdzerima. Uvek postoji obavestenje Pegi 18 ili tako nesto tako da to realno moj posao.
From Dusk Till Dawn je dosta krvaviji i devijantniji od Spartaka.

Ne gledam u poslednje vreme toliko filmova i serija, ali Breaking Bad je jedna od najfenomenalnijih stvari ikada snimljena. Od filmova mi se svidelo opustanje uz Silver Linings Playbook, i ovo sto je ista ekipa napravila u American Hustle.

A i svako ko voli South Park obavezno da odigra ovu igricu sto su napravili, Stick of truth; osecaj je kao da aktivno ucestvujes u nekoj South Park epizodi :worth:

The Walking Dead i True Detective.

Nikad necu da razumem sta to ljude toliko odusevljava u TWD, sem ako je neka bolesna fascinacija zombijima.

... kao i u GoT. Toliko uzivljavanje u pricu, poistovecivanje sa likovima, davanje imena deci po likovima itd. Evo kako izgleda prosecan ljubitelj epske fantastike

grrmartin.jpg

:mrgreen:

Poslednja izmena:

Nikad necu da razumem sta to ljude toliko odusevljava u TWD, sem ako je neka bolesna fascinacija zombijima.

... kao i u GoT. Toliko uzivljavanje u pricu, poistovecivanje sa likovima, davanje imena deci po likovima itd. Evo kako izgleda prosecan ljubitelj epske fantastike

grrmartin.jpg

Pogodio si deo za kilazu i bradu :mrgreen:
Valjda neces i ostalo.

grrmartin.jpg

Ma zombiji su samo "statisti" u toj seriji :lol:

Ja uopšte ne volim tu tematiku ni postapokaliptično okruženje a naročito ne zombije... a opet gledam. Uvuku te likovi i priča jednostavno i jedva čekaš novu epizodu.

A GoT je GoT...:worth:....:rtfm:

Poslednja izmena:
filmovi

1.Night Watch(nocna straza,dnevna straza(ruski sci-fi filmovi))
ali gledaj film na ruskom sa engleskim prevodom,a ne sa engleskom sinhronizacijom jer je tako sra7e:)
.....

Nocna straza i nastavak dnevna straza su odlicni filmovi na ruskom (original).
Verzija na engleskom je suvise uproscena i nema tu car.
1612 je takodje dobar ruski film o ratu sa Poljskom.

Back