- Poruka
- 11.141
Dajte neke dobre filmove i serije koje se vama svidjaju...
Sta trenutno gledate, neki opis preporuka itd.
Sta trenutno gledate, neki opis preporuka itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spartacus- 4 sezone ()
Ko voli surovu logiku, dobre zavere, spletke i podmetacine, dobru dramu i atraktivne borbene scene neka obavezno odgleda Spartaka. Po mom misljenju najbolja serija u prethodnih nekoliko godina. U svemu briljira.
Pazi, otvorio sam temu na PDF Muskarci, a ne na Tinejdzerima. Uvek postoji obavestenje Pegi 18 ili tako nesto tako da to realno moj posao.Spartak jeste odličan, samo ga ja nikako ne bih preporučila onima koji su osetljiviji jer ima dosta krvavih scena, koje baš i nisu prijatne za oko.
Sons of Anarchy je trenutno najbolja serija, bolja od GoT, BB, TWD, TD... Na jesen krece poslednja 7. sezona.
TWD i TD?
The Walking Dead i True Detective.
Nikad necu da razumem sta to ljude toliko odusevljava u TWD, sem ako je neka bolesna fascinacija zombijima.
... kao i u GoT. Toliko uzivljavanje u pricu, poistovecivanje sa likovima, davanje imena deci po likovima itd. Evo kako izgleda prosecan ljubitelj epske fantastike
![]()
The Walking Dead i True Detective.
Nikad necu da razumem sta to ljude toliko odusevljava u TWD, sem ako je neka bolesna fascinacija zombijima.
... kao i u GoT. Toliko uzivljavanje u pricu, poistovecivanje sa likovima, davanje imena deci po likovima itd. Evo kako izgleda prosecan ljubitelj epske fantastike
![]()
filmovi
1.Night Watch(nocna straza,dnevna straza(ruski sci-fi filmovi))
ali gledaj film na ruskom sa engleskim prevodom,a ne sa engleskom sinhronizacijom jer je tako sra7e
.....