Film o tzv. "domovinskom ratu" vraćen u Dansku na doradu

E pa jbg onda, ako je tako... Pa nisam ti ja ništa ni krao ni otimao. Znači i da sve znaš opet bih ponovio 1991.? Umjesto da se proba nekako naći zajednički jezik? Opet bi vjerovao Miloševiću da si ugrožen od "povampirenih ustaša"? Tvojih dojučerašnjih susjeda, radnih kolega?

Izgleda da je i obitelj Zec vjerovala Miloševiću, da im se u lijepoj našoj sprema zlo. Šta ti je velikosrpska propaganda ...

Њихова (хрватска) теорија је била да је ту код Двора, било више војски.... Те да су те људе побили Срби! Срби побили своје!

- - - - - - - - - -

Које лапрдање.....
Српски тенкови изгазили стотине Срба.... :lol:

Тенкови нијесу ниђе бјежали него су ишли у супротном правцу да се супроставе усрашама..... Причао сам са једним човјеком који је био ту тенкиста, као и са ђенералом Новаковићем....

Та возила су била напуштена кад су они ту прошли.... Остало је доста возила уз пут јер није било горива.

Oćeš reć da su pobunjenički tenkovi išli u susret hrvatskoj vojsci? Da je to istina onda bi mi te tenkove zarobili ili uništili!?

Tenkovi su pobigli u BiH! Poznato junaštvo....:brus::brus:

Управо сам га погледао поново, на Другом програму РТС-а...
Мучно је било гледати она два Данца како се стиде, како се копрцају у својој кривици и збуњености- како су се тако обрукали...
И како их је Миле Новаковић "ишамарао" и ставио на место; и сузе маторог "официра", на крају, кад је схватио да је, осим тих јадних људи, издао и самог себе, не учинивши ништа...
Јер, ето- они су само радили свој посао.
Пробудила му се савест; и највише га мучи то, што увиђа да га Срби разумеју, и да га презиру и по мало жале; и да су, при том- у праву.

Back