Eskrima klub 'Tatang' pocinje novu sezonu treninga od ponedeljka, 10. septembra. Treninzi se odrzavaju u sali u Ruskoj 1 (prekoputa hale 2 Beogradskog Sajma), a termini su ponedeljak i cetvrtak u 21.30.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hetman:E, da znas da si u pravu, intervenisacu kod nadleznog organa...

Pre Kalija sam trenirao par drugih borilačkih veština (Kick Box, Muay Thai, Krav Maga, BJJ) ali ništa mi nije ravno ovome. Neverovatno je kakva se koordinacija stiče vežbanjem Kalija (Eskrime, Arnisa,....generalno FMA). Već nakon par treninga sam mogao da koristim dve palice u istom trenutku totalno nezavisno jednu od druge.
) i kakve su šanse po vašem mišljenju da FMA "zaživi" kod nas?....To naravno ne znaci da se bespostedno mlatimo, a narocito ne pocetnike...

Uz objasnjenje ne bi bilo lose imati i sliku kako stvarcica izgleda.Inace, od pocetka ovog meseca, termini treninga su ponedeljak i petak od 18.30.
Sto se tice kerambita, taj noz je karakteristican za vestine jugoistocne Azije, dakle indonezanski silat i neke skole filipinskih vestina. Njegova glavna prednost je da ga je VRLO tesko razoruzati, ali za efikasnu primenu protiv protivnika koji je takodje naoruzan, trazi napredni nivo treninga u drugim aspektima borenja, posto je nekako najpogodniji za upotrebu na kratkoj distanci, a to pak iziskuje dobre vestine ulaska u blisku borbu, neutralizaciju protivnikove odbrane itd.
Vid' stvarno.Prevideo sam link skroz.Izvinjavam se.Hetman:Pa covek dao link...