Fiksne zvezde

Nikakva...nego sam to povezala sa tim sto se covek izvukao....jer to oce ako ima Plutona na asc.....samo zbog toga...nista drugo...
Nego odaljismo se mi od mojih zvezda i od teme...Molicu lepo ako neko zna neka baci pogled na moje Fiksne zvezde sa prve strane....:)

DjuraMornar:
Nikakva...nego sam to povezala sa tim sto se covek izvukao....jer to oce ako ima Plutona na asc.....samo zbog toga...nista drugo...
Nego odaljismo se mi od mojih zvezda i od teme...Molicu lepo ako neko zna neka baci pogled na moje Fiksne zvezde sa prve strane....:)

Pa imam i ja taj isti aspekt ko on Algol konj. severni cvor...
kako se ja izvlacim?
ja nemam Plutona na asc

Evo pogledala sam.
Mislim da bi ovo trebalo da pogleda neko mnogo mnogo ozbiljniji od mene....Imas dosta kvadratura....ali to samo po sebi ne znaci nista...Mora sve da se vidi....Ono sto bi ti ja savetovala...to je da se bacis na resavanje problema smesta i sada....pogotovu zdravstvenih.....jer ce kasnije saturn prelaziti preko tvog Urana i Plutona cini mi se....( za nekih godinu i po ) a oni su ti u sestoj kuci ( zdravlje) pa da ne bude povuci potegni zato sto se nisi pozabavila problemom na vreme.
Inace ne sekiraj se...Imas Sunce kvadrat Saturn ....i ja.....imas saturn kvadrat Mars....i ja.....prema tome ima nas ima....;)

Back