Fifa

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam nekih problema sa FIFA 2010 kada pobedim u ruskoj ligi ne igram u ligi šampiona nego opet samo ruska liga i kup. Da li neko zna da li je to RIP verzija ili njihov propust?

Инсталирао сам фифу10 СТАВИО САМ НА CUSTOM INTALATTION све је прошло ок игрица иде али ја немам слику пише ми HZ ? шта то значи

Poslednja izmena:
Kako sam vas cini FIFA 13? Ja samo igram sa drustvom , i retkoo sam :)
Izas'o je i Trailer za FIFU 14 , isto sranje drugo pakovanje. Maaalo realisticnije.
Bilo bi lepo kad bi po prvi put ubacili Srbiju u igru. Za razliku od PES-a koji ubacuje Kosovo kao tim :)

- - - - - - - - - -

FIFA mi je gotivnija i realnija od PESA =) FIFA <3

Upravo tako! :super:

Kako sam vas cini FIFA 13? Ja samo igram sa drustvom , i retkoo sam :)
Izas'o je i Trailer za FIFU 14 , isto sranje drugo pakovanje. Maaalo realisticnije.
Bilo bi lepo kad bi po prvi put ubacili Srbiju u igru. Za razliku od PES-a koji ubacuje Kosovo kao tim :)

- - - - - - - - - -

Upravo tako! :super:

Nema KOSOVA u PES 14. Mozda su stavili kao naciju, ono,kada igras MASTER mod pa mozes da se izdeklarises kao Kosovar. Ali ne verujem ni to.Ako su stavili, treba ih tuziti zbog toga jer Kosovo nije priznato u UN,samim time nije drzava a nacija JOS MANJE, narod nikako. Vec postoji jedna albanska drzava i narod.To je Albanija.

Back