Zvezdan Zweky
Početnik
- Poruka
- 20
nikao moje poruke da se pojave.. moze li odobrenje ili kako to vec ide ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istorija i statistika, to je ono sto bi trebao da ima svaki album, tako je bilo ranije, ovo sad je prilicno jadno.Pogledajte prilog 325296 Pogledajte prilog 325297 Pogledajte prilog 325298 Pogledajte prilog 325299 Pogledajte prilog 325300 stigao svajcarac....kao prvo to je neki specijalni platinasti album sa isto takvim slicicama,nasi okviri su beli njihovi srebrniima nekih dodatnih stranica istorije i statistike i to je to
ako ima mesta zapisi i mene, jos uvek ne mogu da salljem privatne poruke. imam skajpupdate za virtual album:
ukupno nas je 17. jedan nije poslao skajp, a dvojica nisu prihvatila zahtev na skajpu. znaci jos 4 mesta za virtual ima u nase 2 grupe.
Još jednom prijava za virtuelni album, nemam dovoljan broj poruka na forumu da bih poslao privatnu.
Moj skype nalog je uzzy54
Pozdrav.
A da kupite po jednu kutiju slicica pa da na deklaraciji procitate gde su proizvedene i odakle su uvezene?
Cak se ni albumi ne stampaju kod nas.
Ili mozda mislite da je i deklaracija falsifikovana?![]()
ne bih da ovde nastane rasprava. imam pravo, na osnovu svog iskustva, na izvesne sumnje oko slicica i to cu uvek da iznosim. nasao se jos jedan clan foruma koji je izneo svoje informacije. ne mogu biti siguran da su tacne, ali zivimo u srbiji gde su muljanje i monopol recepti za uspeh. zato sam i rekao da mi to izgleda realnim. ne mogu bas da shvatim zasto bi ijedan obican sakupljac bio osetljiv na ovu temu.[/QUOTE
Kao da si napisao moje misljenje.A posebno mi je draga poslednja recenica.
Ima,javi se Rough Colliu da želiš da skupljaš virtuelni album,pošalji mu privatnu poruku...treba ti Skype ako želiš sa nama da skupljaš
Slažem se sa tobom,većina ljudi koje poznajem neželi da skuplja album zbog cene sličica...što govori da su preskupe sličice...Naravno da nije hobi jer su sve više skuplje sličice.Do sledećeg SP će biti i 100 din kesice...Tako je kako je,mi ne mozemo promeniti nista.Mi smo kupci,kupujemo proizvod (robu),prodavac diktira cenu i kvalitet.Kome se ne svidja ne mora da kupuje.Pa svi ste svedoci da su nam uvalili cokolade od 80g po istim cenama,prehrambene proizvode sa umanjenim procentima/gramima i gomilu drugih proizvoda (odeca,obuca,i dr.) gde nam najstranije podvaljuju.A to su zivotne stvari.I vi sada pricate o tankim slicicama.O slicicama koje vise nisu ni hobi kada vam za popunjavanje albuma treba dobrih 10-tak hiljada dinara.Mada ima i onih kojima to nije ni najmanji problem.Ali vecini jesta.I u tome je problem jer ovo bi trebalo da bude dobro zezanje i zabava miliona.A da li su slicice debele 0,01mm ili 0,02mm to je problem koji muci 0,01% sakupljaca slicica.
Sumnja oko kvaliteta sličica je očigledna. Teško da su falsifikovane, jer za srebne treba mnogo skupa oprema zbog posebnog papira i holograma, a obične bih i ja kući odštampao na malo debljem papiru.
I na stranim sajtovima se takođe žale da su sličice suviše tanke i da se savijaju.
Tako je kako je,mi ne mozemo promeniti nista.Mi smo kupci,kupujemo proizvod (robu),prodavac diktira cenu i kvalitet.Kome se ne svidja ne mora da kupuje.Pa svi ste svedoci da su nam uvalili cokolade od 80g po istim cenama,prehrambene proizvode sa umanjenim procentima/gramima i gomilu drugih proizvoda (odeca,obuca,i dr.) gde nam najstranije podvaljuju.A to su zivotne stvari.I vi sada pricate o tankim slicicama.O slicicama koje vise nisu ni hobi kada vam za popunjavanje albuma treba dobrih 10-tak hiljada dinara.Mada ima i onih kojima to nije ni najmanji problem.Ali vecini jesta.I u tome je problem jer ovo bi trebalo da bude dobro zezanje i zabava miliona.A da li su slicice debele 0,01mm ili 0,02mm to je problem koji muci 0,01% sakupljaca slicica.
Jbg,kada smo mi ovce pa nas sisa ko stigne.Ajde sto je kesica 60 dinara (50 dinara pacovskim kanalima),nego sto Polidor naplacuje nedostajucu slicicu 30 dinara.Sramota!!!!!