DjoleSavic98
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Ja cu danascu toku dana prihvatiti pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo jedan veliki pozdrav uz SVAKA CAST MAJSTORE na korektnost za NIDZOMILANISTA,momku su falile 3slicice da kompletira brasil 2014 koje sam mu ja poslao a on je meni poslao sve svoje duplikate koje su meni falile tj 17kom,mislim da mi je od njegovih falilo i 50 on bi poslao....jos jednom sve najbolje
treba zameniti sad 250duplih a cesme u sapcu nema,xaxaxa....snaci cu se nekako pa cu postaviti slike punog svajcarca(ili engleza ako je bolji)Poslao bih pod uslovom da sam imao svih 50Hvala schuster jos jednom na pomoci ! Zahvalio bih se ovom prilikom svim ljudima na cesmi kao i @cakario82 na izuzetnoj saradnji !!!
Ajde shuster popuni tog svajcarca pa da kacis slike![]()
Pogledajte prilog 325352 Pogledajte prilog 325353 Pogledajte prilog 325354 Pogledajte prilog 325355 Pogledajte prilog 325356
neke slike su ok ako je pozadina igraca bela....vecina ovih srebrnih nije,album izgleda ovako a kad ga popunim(ako ga popunim) postavicu ga
Mozda ja i jesam zalepio pogresno slicicu, ali slicice se stampaju na kruznom putu, preko puta postinih magacina, odmah pored preduzeca Transport i Montaza. Polidor je samo dao fransizu. Pa ne mislis valjda da ih stampaju u Italiji pa ih transportuju u Srbiju. Ko bi normalan to radio, kad je ovako 5 puta jeftinije, a sto se tice slicice, mozda i da poverujem da sam zalepio pogresno, kad ono, imam i duplikat, iz iste kutije, u sledecoj je sve bilo u redu. Jbg, desi se, ne zameram im.
meni to izgleda realno.